Demiştim ağzına kürekle vururlar böyle konuşma diye Eskişeher de tarla bile yok, ne tarlası traktörü boşa almışsın, sen sat o motoru hocam.
MF 4708 2015 model 66 bin TL ye denk düşmüştü(650 ya da 950 saat), 70-56(2WD) nın üstüne 25 bin veecektim. bu formda yazan bazı iletilerden dolayı almadım. Sİvas Şarkışla'dan bir arkadaş ısrarla al dedi, piyasaya gelebilecek orta çapta en iyi traktör, lana herkes memnun filan, güvenedim.
Formda 4708 alan bir kaç arkadaş daha var, onlardan da olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş olmadı, o kadar da "Hayırlı Olsun" dedik. Kullanıcı yorumları bu yüzden önemli. Teşekkür ederiz.
Bu kadar güzel motor madem, 66000 TL ye nasıl denk düşüyor, forumda geçmişti, olduğu gibi Çin malı parça, 3 piston makine, çok gitsin 7-8000 saat , motor bitti , bunun revizyon masrafları ne olur ? Boşuna mı 4 piston diyoruz. 140 000 TL ye 85C alındı, bu 160 000 TL, nesine iyi diyeceğiz?
Zamanında servis bu motoru bize aldırmadı, 5400 serisi önerdi, o kadar diyeyim.Ben bir şey bilmiyorum.