Yeni traktörüm Fiat 60 66s

Ynt: Yeni traktörüm Fiat 60 66s

zac link=topic=78895.msg933854#msg933854 date=1415486625' Alıntı:
Öle dıorsan öledır bunlar levyeli dimi?
evet levyeli 12*12 vitesli tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar allahım size daha iyilerini nasip eylesin.

Black.Boyss.37 link=topic=78895.msg933769#msg933769 date=1415479312' Alıntı:
Abi kullanmadan kullanmaya fark eder sıyırttı ise orasını bilemem. Ki büyük ihtimalle sıyırtmış. Bizde imkan vermedik. Abi daha net foto çekeceğim traktörün orjinalliği tamamen üstünde boya olsun her şeyi fabrika lastiği arka tekerleri. Bir tek sokulen yer var orasıda baskı balatası. Hiç yorulmamış motor normalde bindiğim 80 66 70 66 60 66 ların tümü levye sallanır durur hep bunda asla çeki kolu olsun adam akıllı yük yememiş boyası orjinal duruyor. Hele ki gövdede çizik yok adam akıllı. Agarlıkları sahibinde onuda sordum istemedim. Sahibi ile konuştuk yakın komşularının ağzını aradım. Yormamış motoru hiç

Bizdeki 70-66 ve 80-66 da levye sallanması gibi bi sorun çıkmadı sadece 70-66 nın ileri geri levye zor geçiyodu 2 sene önce falan sanayide ayar yaptırdık çok daha rahat geçiyo şimdi

Hayırlı olsun güzel traktör güle güle kullan... Şunu unutmamak lazım 2. el her zaman risktir çünkü sen bi malı yeni diye alıyosun adam eski diye satıyor...

İyide hor kullanılmış bir traktör olsa haklısın çoğu kişide keyfe keder satıp çift çeker alıyor. Levye sallanmasına Bi kaç kullandığım traktörde rastladım ekmeğini yemiş motorlardı ben arkadaşa örnek vermek için söyledim geneli değil tabiki

Black.Boyss.37 link=topic=78895.msg934090#msg934090 date=1415564388' Alıntı:
İyide hor kullanılmış bir traktör olsa haklısın çoğu kişide keyfe keder satıp çift çeker alıyor. Levye sallanmasına Bi kaç kullandığım traktörde rastladım ekmeğini yemiş motorlardı ben arkadaşa örnek vermek için söyledim geneli değil tabiki
gocabolulu link=topic=78895.msg934084#msg934084 date=1415563758' Alıntı:
Hayırlı olsun güzel traktör güle güle kullan... Şunu unutmamak lazım 2. el her zaman risktir çünkü sen bi malı yeni diye alıyosun adam eski diye satıyor...
ıkınızın dedıgıde dogru :)

zac link=topic=78895.msg934245#msg934245 date=1415641156' Alıntı:
ıkınızın dedıgıde dogru :)
:)
Heves kırmak gibi olmasın çok dikkatli olmak lazım. Zannedersem arkadaş traktörden anlıyor zaten ve de traktör oldukça temiz duruyor...

Valla arkadaşlar sonuçta 15 yaşında traktör illa anahtar yer Bi tarafı traktörün duruşu o gövdede boya üst kapaktaki boya çok önemli traktorden anlarım sesi bile Bi hoş çıkıyor diğerlerine göre teker boya hepsi çok iyi motorda. Aldık hayırlı etsin inşallah. 60 56 yı alır almaz fordun gotune bağladım Bi gram zorlayamadı tekerleri sıfır olmasına rahmen. Ama bunu 70 56 ya değişmem çeki konusunda 70 56 ciğerli traktör 9 sene kullandık ama tek çekeri bunun kadar çekiş yok. Oda tamamen şanzıman difransiyaldan dolayı. Tekrardan sağ olun teşekkür ederim Allah daha iyisini nasip etsin sizlere

Hayırlı olsun arkadaş sen düşünmüş taşınmış araştırmışsın kimse sana da karışamaz. ben 75 model 480 çok kullandım avrupa olduğundan hiç masraf etmedim dökülmedi arıza bilmedi sonradan john deere ye geçtim. 60 66 avrupadır serilikte 3 pistondur seridir. fordla arasında neredeyse fark yoktur. ama kasnak yönünden güç sağlamlık yönünden keşke daha önce alsaymışım dşyeceksin emin ol. uyy-*s :D :D :D

Fordu gectim jd ile bile baya fark var cekide 66 beygir deniyor reduktorlu diferansiyal 9 u 10 hp ye tamamliyormus. Forddan yakit az ceki jd den kuvvetli ozellikle camurda kaldi dedigim yerlerde oynaya oynaya cikiyor. Tek aradigim sey ford gibi rampada yürümüyor ve hizli gitmiyor pek ama hizi idare eder fena degil

60 66 fiat 1130 jd den fazladır 2030john deere ise değil 60 66 , 640 4 piston o kadar iyi asıldığı halde ondan tam bir vites düşük gidebiliyor. 2030 jd 70 56 dan da fazla asılır emin ol. bafranın çamurlarında batanlar iyi bilir. ama boşta gezerken çok yakar duman eder. çok ekmeklerini yedim. şimdi 640 var 81 model. bende. ama aldığın traktor on numara emin ol. her işe tepe tepe kullan. ot biç balya yap.vs...

Tesekkurler. Valla 4piston jd. Bu fiat 3 piston 640 da 7056 da bunun kadar asilmiyor jd yi amcamlara sattik ve denemek amacli bi iki defa zorladik john dereyi her defasinda surukledi 56lara lafim yok johndere daha iyi bnde ciftcekeri vardi 7056nin 66lara her zaman başkadır diyorlardi harbidende baska yakit konusu beni cok sasirtti forddan biraz daha az yakiyor. Camurda allahi yok gercekten john dere nin yakiti ila yari yariya fark ediyor. 56Serisi fiatlardan cok cok farkli.

Bunun tekerleri orjinalinden ufak biraz fordla ayni ebatta cekisi. Bu yuzden yuksek olabilir ben tekerlerini buyutmeyi dusundum ama aldigim bilgilere gore vaz gectim. Bayilma konusu soyle oluyor. Biraz devirsiz kalinca zor topluyor jd nin gaz yiyisinden daha seri gaz yiyor. Bu kurtariyor onu devirlenince deliriyor motor resmen jd ile battigim yerlerde hic batmadi. Vites secenekleri iyi 640 lik fiatdan daha ustun cekisi. Yalniz tek begenmedigim tarafi ford gibi rampa cikmiyor seninde traktorun hayirli olsun 640 da olmeyecek motor jd nin fren ve kuyruk milini ararsin yakiti tarlada farki yok