Ynt: Yeni traktörüm Fiat 60 66s
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
hayır yanlışınız var üstündeki fabrikasyon lastiği ve traktörün geldiği köye bile gittim Bi kaç kişiye sordum adam yerini işleyip çekmiş kenara ufakça mısır işi yapmış makina bile takılmamış adam akıllı. Traktör baskısı sıfır değiştiği için motor gövdeden ayrılmış. Traktörün orjinal saati 2000 kusur. Fiyatı fordun üstüne 20 bin verdik 33 bin fiyatı vardı nakliye ve deposundaki mozota kadar yardımcı oldu galeri.YAVUZ_13 link=topic=78895.msg933462#msg933462 date=1415387185' Alıntı:hayırlı olsun kardeşim
yalnız 2bin saat ilk turdaki degildir 1 tur dönmüştür ikinci turda 2000dedir o tabi tamir esnasında falan saati sıfırlanmadıysa yani saatiyle oynanmamışsa
buarada fotoları büyütünce dikkatimi çekti anahtar degmemiş sökülmemiş degişmemiş civata kalmamış nerdeyse
hatta ikinci fotoda ön jantta yagsızıntısı gözüküyor gibi yanlış görmediysem ona dikkat et bence
sanırım genel itibariyle traktörü bikaç defa bölmüşler tamir vsvs gibi durumlar için yinede 32-33 ederi var bence
lastikler iyi ve makina tamir edilmiş gibi bir durumda var sizin işinizi uzun yıllar görürür inşallah masrafsız olarak
inşallah senin dedigin gibidir sevinirim öyleyseBlack.Boyss.37 link=topic=78895.msg933491#msg933491 date=1415391647' Alıntı:hayır yanlışınız var üstündeki fabrikasyon lastiği ve traktörün geldiği köye bile gittim Bi kaç kişiye sordum adam yerini işleyip çekmiş kenara ufakça mısır işi yapmış makina bile takılmamış adam akıllı. Traktör baskısı sıfır değiştiği için motor gövdeden ayrılmış. Traktörün orjinal saati 2000 kusur. Fiyatı fordun üstüne 20 bin verdik 33 bin fiyatı vardı nakliye ve deposundaki mozota kadar yardımcı oldu galeri.