Hayırlı olsun abi geçen yıl 1350 liraya aldım 100 lira ağzındaki hazır boru için aldılar 3 vidayla sabitliyorum mahsul yüklerken toprağı kazımaması için. Geçen saman yerini temizlerken ters çevirdim toprağa saplandı nerdeyse dağılıyordu.
abi canın yerimTşk.Söylediğin gibi ters çevirip geri gidersen: boynu kıldan ince ÇITT
Buda yorumun için hediyem Yusuf Kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 15547
Sağol.
Tşk. Ercan kardeş.
abi canın yerim
birde şu var..
neydisen...
eyem sen neydisen...
eyem.. ya siz eysiz..
ey valla sizde eysizzz...
ey şükür ..
Hayırlı olsun abi geçen yıl 1350 liraya aldım 100 lira ağzındaki hazır boru için aldılar 3 vidayla sabitliyorum mahsul yüklerken toprağı kazımaması için. Geçen saman yerini temizlerken ters çevirdim toprağa saplandı nerdeyse dağılıyordu.
Cemal abi güle güle kullan tesviye küreğini
abi canın yerim
birde şu var..
neydisen...
eyem sen neydisen...
eyem.. ya siz eysiz..
ey valla sizde eysizzz...
ey şükür ..
bizde de şu vardır abi
Nörüyon
Nörüyüm..Sen Nörüyon
Nörüyüm..Sizinkiler Nörüyo
Nörsünler
abi tanistigimiza memnun oldum.. hayırlı olsun
osman niye satiyo.. geçen sene gibi yine hasta olmuş yatiyo.. kabin..haberiniz olsun..
Hayırlı olsun,yeni bıçağın abim.
Şahsıma 56 yaşı bitiriyorum hala içimdeki bu toprağı taşıma yükseği düzleme tesfiye işini bitiremedim bu işleri özendiğimden TCK da işe girdim emekli olacağım bitmedi bitmedi bitmiyor hala seviyorum...hayırlı olsun güle güle kullan...
Cemal abi bizde yıllarca tesviye küregi almak icin uğrastik. bir sürü alet edavat aldik tonla para verdik bir türlü tesviye küregine minik bir bütce ayiramadik gözümüze cok geldi hep günün birinde senin gibi anlik bir karar ile aldik. Simdi epeyce kullaniyoruz elimiz ayagimiz oldu iyice. Güle güle kullan sende.
Insallah abi benimde niyetim var bakalim gerisi nasip kısmetTşk ler.Ara sıra pankoop'a gidiyorum,yeni gelen alet var mı diye.Bunu görünce hemen aldım,hatta üstümdeki para karşılamıyordu kredi kartı kullandım.Böylece ilk kez kredi kartıyla tarımsal alet almış oldum.Sonra hemen köye gidip 240 s le geliş ve tesfiye küreğini takıp dönüş.Bu arada yola gelen tarafın ucuna fosforlu iş güvenliği gömleğimi sararak tedbir aldım.
Antalya'ya yazıldım.Çıkarsa orada görüşürüz inşaallah.
*
trakkulup.net
Tesviye kureginin sase kalinligini mutlaka sorun arkadaslar ben sormadan aldim ve basima gelen bu orta boyutta bi tasi kenara iktireyim derken oldu bu
Yazık olmuş.Zorlanınca genellikle dönme ekseninin olduğu ana mili kırıyor.Sizinki orayı kıramamış şaseyi bükmüş.Ben kürek kalınlığına dikkat ettim (6 mm).En kalınları 8 mm,ağır işim olmadığı için tercih etmedim,etsemde o kalınlıkta yoktu.Şaseye de dikkat etmek lazımmış.Karton gibi bükülmüş.
hayırlı olsun abi
Hayırlı olsun, tam bir baş belası almışsın, hayır işlerinin vazgeçilmezi.