Yeni TD100D Aldım

Ynt: Yeni TD100D Aldım

Hayırlı olsun güle güle kullan.Tüm civataları kontrol et,özellikle de komprasörü şaseye tutturan iki civatayı.2 kelepçe al egzosta üstten ve alttan tak.Lastik havalarını kontrol ettirmeyi de unutma :) Lastiğin üzerinde yazandan fazla olursa motor çok zıplar,az olursa lastiği yer.Muhakkak kasko yaptır,en nihayetinde 4 lastik 7000tl.Koltuğu kendi kilona göre ayarla,hızlıca oturduğunda tabana değmesin,yoksa amastisörleri patlar ki 800 tl gider :)komprasör hortumlarını kontrol et.Yağ seviyelerini kontrol et.Ps ' yi oyuncak gibi kullanmalarına müsade etme ve debriyajla kullan.Bakıma mümkün olduğunca tam saatinde girmeye çalış.

Hayırlı uğurlu olsun,şimdilik dikkat edeceğin konu güzel açtırmak nekadar iyi açılırsa okadar az yakar. :)

kırmıtlık link=topic=71930.msg841273#msg841273 date=1391626798' Alıntı:
hayırlı olsun kardes pekı neden 2.el dusunmedın sıfır ayarında baya traktör var ben bunun 3 saatte olanını gordum
2.el sıkıntı oluyor her zaman basımıza geldı korkar olduk. Yinede sagolun tesekkurler.