Yeni Römörkumuz....

Ahmet kardeş traktörsüz bu uzatmayı yapa bilirmi usta ölçüler olurmu acaba ben bulundum yerde taktırsam

Talha kardeş ölçüler her traktör de farklı ben 16 cm uzattım ama landini lerde bile ölçüler değişiyor powerfarm la 5h farklı mesala usta traktöre göre yapsa daha sağlıklı olur...

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Bizde 15 m^3 kullanıyoruz. Doluykende motora fazla basmaz, hatta tek dingil 5 tonluk römorktan daha rahat kullanımı var.Krikolu ön kaldırma kolu kullanışlı oluyor.Arka kapak bütün olarak yana açılır olsaydı biraz daha rahatlık olurdu.İyi çalışmalar.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Bizde 15 m^3 kullanıyoruz. Doluykende motora fazla basmaz, hatta tek dingil 5 tonluk römorktan daha rahat kullanımı var.Krikolu ön kaldırma kolu kullanışlı oluyor.Arka kapak bütün olarak yana açılır olsaydı biraz daha rahatlık olurdu.İyi çalışmalar.

Sağolun daha iyisi size olsun.Boş ken traktörün arkasında Yok gibi maşallah doluykende böyle olursa çok iyi yan kapak 2 şekilde açılıyor yukarı Ve aşağı yana açılma olsa daha güzel olurdu...

hayirli olsun allah icini doldurmayi nasip etsin.bu cift dingiller tek dingiller gibi ziplama yapiyormu bi keresinde tek dingil emanet remork takmistim bes kova toprak la eve gelinceye kadar traktoru hoplatdi durdu