yeni pulluk geldi nadas lara baslıyorumm

Ynt: yeni pulluk geldi nadas lara baslıyorumm

buyuk çeker motor pullukta tekeri napacakki meyva bahçelerınde derin gitmesın dıye kullanılır o teker

tumosan8280 link=topic=21378.msg180787#msg180787 date=1242857888' Alıntı:
buyuk çeker motor pullukta tekeri napacakki meyva bahçelerınde derin gitmesın dıye kullanılır o teker
aslında ıyı oluyor teker herglerde

güzel pulluklar ... fazla taş yok ise ömürlük malzeme hayırlı olsun ... ama yinede profilli bir pulluk dene derim ana belki hoşuna gider... en iyisini sen bilirsin ...

sokulu pullukta diolar buna hayırlı olsun allah kazasız belasız kullamayı nasip etsin kardeş

hayırlı olsun pulluğun güzelmiş fakat bunun profil şase sigortalı modelini alsaydın daha ömürlük olurdu.en azından şasesini yamultma imkanı olmaz..bende aydın pulluğun 5 16 numara profil şase sigortalı pulluğu 3500 liraya almıştık 2 sene önce.ama pulluğun ağırlığı 900 kg :D

ereğlili kardeş bu pulluk bu canavara az gelmiomu.bence az gelir gerçi sen daha iyisini bilirsin ama

emeğine sağlık abi.hayırlı olsun.kazasız belasız kullan....denediğine göre bi soru sormak istiyorum.üstteki kulaklar ne gibi fayda sağlıyor ?

_FaTıH_ link=topic=21378.msg184065#msg184065 date=1244061459' Alıntı:
emeğine sağlık abi.hayırlı olsun.kazasız belasız kullan....denediğine göre bi soru sormak istiyorum.üstteki kulaklar ne gibi fayda sağlıyor ?
otları sapları çizi içine deviriyor

riquelme link=topic=21378.msg184055#msg184055 date=1244060653' Alıntı:
ereğlili kardeş bu pulluk bu canavara az gelmiomu.bence az gelir gerçi sen daha iyisini bilirsin ama
kardes topragımıza gore daha ıyı oluyor bu pulluk uzun ve arası acıllardan eskı tıp 4 lü 14 numara kadar goturuyor

_FaTıH_ link=topic=21378.msg184065#msg184065 date=1244061459' Alıntı:
fatıh kardes ustekı kulaklar pullugun kulagından asırmıyor ustune yayıyor en arka kulakta ıse topragı cızıye dokmuyor

Hayırlı olsun pulluk bizde alpler aldık 4lü 11' daha deneme fırsatım olmadı ama otomatiğe niyetliydik ama çok pahalı nerdeyse iki katı.Tekrar hayırlı olsun...

ÇağRı link=topic=21378.msg184266#msg184266 date=1244135669' Alıntı:
Hayırlı olsun pulluk bizde alpler aldık 4lü 11' daha deneme fırsatım olmadı ama otomatiğe niyetliydik ama çok pahalı nerdeyse iki katı.Tekrar hayırlı olsun...
sagolun yorumlar ıcınn

eline saglık güzel kareler fiyatını çok iyiye almışsın bizim burda 14 numar 4 lü alpler e 3500 fiyat çekti taksile 4 e kadar yükselir diyor