Ynt: Yeni Mümessil TARMASAN/Yeniden Hoşgeldin ZETOR
şimdi burdan yazmaya korkuyom ama çok eski bi zetorcu 6421 ' in 62 bg/4x2.. 4/14 ' ü seri ile çektiğini.. 6441 ' in yani 62 bg 4x4 ' ün aynı pulluğunu çekiyo yani dedi..
nasıl olur abi.. biri 4x2 biri 4x4 dedim.. 'valla zetorda çok bi fark göremedik 1 vites düşük o kadar' dedi..
aldı bi merak beni.. şimdi Allah nasip ederse 6421 arıyoz.. eski/yeni kasa kabinli/kabinsiz fark etmez.. sadece meraklısından/binicisinden temiz olsun yeter..
aslında ülkemizin ortadirek üreticinin motoru
MAJOR 60 derim.. orjinal kabin ve 4x4.. basit/sade/hep manuel ve mükemmel fiyat/performans iddiasında..
Zetorun en sade modeli ama motor/şanjıman üst modellerle birebir aynı.. yani süsü/ayrıntısı az o kadar..
Lakin ABD sitesinde kabinsizini gördüm.. zetorun ana sitesinde hiç haber bile yok.. mümessile rica ettim fabrikaya sormuş.. 2015 ' te çıkacak demişler..
Şimdi Major 80 ' e kafam yatıyo.. 4x4 ve orjinal kabin.. hele bi fiyatları netleşsin bakalım..
insan ister istemez HİÇ bilinmeyen bi motor ve fiyatta avro/yüksek olunca satışını da düşünüyo.. bide Zetorda 60-100 arası sembolik bi fark var.. pompa ayarı o kadar.. yoksa ana donanım hep aynı..
Allah nasip eder şu bayilik işi hayata geçerse Trakkulüp ' e kesinlikle ayrıcalık olacak onu şimdiden paylaşayım..
Kepçeli motor konusunda durum netleşince Mümessille Özkan Makinayı tanıştırmak.. tüm Zetor modellerinin kepçe kalıplarının alınıp hazır tutulması İLK işim olacak inşallah..
Belki pullukta 4x4 şart değil ama kepçede kesinlikle şart, haklısın..