Cevap: YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....
SAĞOL pala.kardeşim. isteyen herkesin olsun inşallah.
SAĞOL pala.kardeşim. isteyen herkesin olsun inşallah.
Arkadaşlar 20 li matris armoni satın aldım.merdaneli.en kısa sürede fotoları paylaşırım.case 75c nin hidrolik leri ağlıyor.
Ocak sonu buğday parasını bekliyoruz kısmetse alacağız.Ağır bir.malzeme 1140 kg yazıyor ama caseyi çok zorladı..merdaneyi çıkartmak gerekecek.
öncelikle hayırlı olsun. matris armoni 24lü kullandım 1650 kg. disklere biraz toprak tuttunca New Holland TD90 ın önü yere değmiyo 24 bana ağır geldi traktörüm kaldırsa çok güzel makina.
bende de td 90 d 4 wd var kaçlıa lacağıma karar veremedim bi türlü sanırım 20 li ideal olacak gibi
evet 20 li uygun olur. Çekişinde hiçbir sıkıntı yok takviye 3 vites 2de rahat çekiyor ama dönüşlerde ağırlıktan dolayı belli ediyor. 24lü kullanmak için lastikleri su doldurmak lazım.
su doldurmak falan meşakkatli iş olur gibi, bayiiler fiyatları iyice artırmadan 20 li merdaneli bir tane alacam inşallah, 12 bine falan kapatsam iyi fiyat değilmi..
Benim takaslı 10650 tl ye geldi
Bu bağımsız modellerden piyasada baya urun var ama en ön plana cikan matris.. Ankarada 13500 fiyat çekiyorlar ucurum var arada bölgesel farklar tamam ama bu kadarda olmamali..Abi burda 20li piyasada 12bin lira. Peşin olunca daha uygunda verebilirler. Ama makine çok kullanışlı. Yağlama gerektiren hiçbir parçası olmaması en iyi yönü.
gule gule kullanin insallah, fiyat cok uygun sizin orda, olmadi gelip sizin ordan aliyim..Benim takaslı 10650 tl ye geldi
Arkadaşlar Matris' in iki tipi mevcut. Alırken fiyatlara aldanmayın. Bir Mini modeli bir de bizimkisi gibi normal modeli var. Bana da bir arkadaş Lüleburgaz fuarında daha ucuza vardı diye söyledi. Sonra araştırdım iki tip varmış. O yüzden bir yerde ucuz diğer yerde pahalı gibi düşünmeyin. Mesela sizin verdiğiniz fiyatlar benim tahminim mini modelleri olabilir.
Fotoğraflara baktım abi benim bahsettiğim bu model. Bizimkinde tırmık yok, merdaneside farklı.