YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....!!

Cevap: YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....

Arkadaşlar 20 li matris armoni satın aldım.merdaneli.en kısa sürede fotoları paylaşırım.case 75c nin hidrolik leri ağlıyor.

Hayırlısı olsun,güle güle kullanın.benim bulent tarımın 24 lulerini caseler sıkıntısız kaldırıyor.ben takmadan once omuzlardaki yuku azaltması için omuz askı pimlerini hidrolik kolların en son deliklerine takıyorum.farkedilir bir faydası var eğer debemediyseniz o şekilde yapın.direkt sona kadar rahat bi,şekilde kaldırıyor

Cevap: YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....

öncelikle hayırlı olsun. matris armoni 24lü kullandım 1650 kg. disklere biraz toprak tuttunca New Holland TD90 ın önü yere değmiyo :) 24 bana ağır geldi traktörüm kaldırsa çok güzel makina.

bende de td 90 d 4 wd var kaçlıa lacağıma karar veremedim bi türlü sanırım 20 li ideal olacak gibi

bende de td 90 d 4 wd var kaçlıa lacağıma karar veremedim bi türlü sanırım 20 li ideal olacak gibi

evet 20 li uygun olur. Çekişinde hiçbir sıkıntı yok takviye 3 vites 2de rahat çekiyor ama dönüşlerde ağırlıktan dolayı belli ediyor. 24lü kullanmak için lastikleri su doldurmak lazım.

Son düzenleme:

evet 20 li uygun olur. Çekişinde hiçbir sıkıntı yok takviye 3 vites 2de rahat çekiyor ama dönüşlerde ağırlıktan dolayı belli ediyor. 24lü kullanmak için lastikleri su doldurmak lazım.

su doldurmak falan meşakkatli iş olur gibi, bayiiler fiyatları iyice artırmadan 20 li merdaneli bir tane alacam inşallah, 12 bine falan kapatsam iyi fiyat değilmi..

su doldurmak falan meşakkatli iş olur gibi, bayiiler fiyatları iyice artırmadan 20 li merdaneli bir tane alacam inşallah, 12 bine falan kapatsam iyi fiyat değilmi..

Abi burda 20li piyasada 12bin lira. Peşin olunca daha uygunda verebilirler. Ama makine çok kullanışlı. Yağlama gerektiren hiçbir parçası olmaması en iyi yönü.

Hayırlı uğurlu olsun İskender bey. Çok güzel makina, merdaneli kullanabilirseniz sizden mesudu olmaz.
Bu arada çok çok iyi fiyata almışsınız.

Abi burda 20li piyasada 12bin lira. Peşin olunca daha uygunda verebilirler. Ama makine çok kullanışlı. Yağlama gerektiren hiçbir parçası olmaması en iyi yönü.
Bu bağımsız modellerden piyasada baya urun var ama en ön plana cikan matris.. Ankarada 13500 fiyat çekiyorlar ucurum var arada bölgesel farklar tamam ama bu kadarda olmamali..

Arkadaşlar Matris' in iki tipi mevcut. Alırken fiyatlara aldanmayın. Bir Mini modeli bir de bizimkisi gibi normal modeli var. Bana da bir arkadaş Lüleburgaz fuarında daha ucuza vardı diye söyledi. Sonra araştırdım iki tip varmış. O yüzden bir yerde ucuz diğer yerde pahalı gibi düşünmeyin. Mesela sizin verdiğiniz fiyatlar benim tahminim mini modelleri olabilir.

Arkadaşlar Matris' in iki tipi mevcut. Alırken fiyatlara aldanmayın. Bir Mini modeli bir de bizimkisi gibi normal modeli var. Bana da bir arkadaş Lüleburgaz fuarında daha ucuza vardı diye söyledi. Sonra araştırdım iki tip varmış. O yüzden bir yerde ucuz diğer yerde pahalı gibi düşünmeyin. Mesela sizin verdiğiniz fiyatlar benim tahminim mini modelleri olabilir.

Fotoğraflara baktım abi benim bahsettiğim bu model. Bizimkinde tırmık yok, merdaneside farklı.

Fotoğraflara baktım abi benim bahsettiğim bu model. Bizimkinde tırmık yok, merdaneside farklı.

Tip olarak aynılar. Fakat disk çapı, merdane tipi ve sanırım şase kalınlığı gibi farkları var. Mini modele örnek olması için aşağıya bir tane fotoğraf ekledim.

12074594_1503430383288830_1011430497572689979_n.jpg