yeni kubota m8540 ın çalışması ve 2530 ile petrole giderken..

Ynt: yeni kubota m8540 ın çalışması ve 2530 ile petrole giderken..

yavuz abi buna şimdi kaçlı pulluk kaçtı kültüvilatör atacaksın

Bildiğim kadarıyla elazığ ağınlısınız, servis olarak elazığda yok malatyada yetkili servisini kim?

paylaşım için teşekürler.traktörün gerçekçekten çok güzel yavuz abi seside aslan gibi maşallah.bu arada bunu alırken sameyimi verdin erkuntumu merak ettimde...

sesi hakkatten az motorların :) ufaklık çok fena ama yolda gidişe bak :D
tşkler..

slm ferhat 44 yavuz arkadaş elazığ palu ben elazığ ağınlıyım sen beni tanımasın ama daha önce dükkanlarınıza geldim malatyada merkez traktörün sahibleri beni iyi tanır ağında ençok toprağı ben işlerim ve gooderci gani yalçınoğlu da iyi tanır kubotanın malatya servisi şelçuk traktör mustafa selçuk aynı zamamda başak ve italyan işmi hatırlamadım 3 tane servisliği var işinin piri

yahya link=topic=40345.msg356122#msg356122 date=1299694981' Alıntı:
slm ferhat 44 yavuz arkadaş elazığ palu ben elazığ ağınlıyım sen beni tanımasın ama daha önce dükkanlarınıza geldim malatyada merkez traktörün sahibleri beni iyi tanır ağında ençok toprağı ben işlerim ve gooderci gani yalçınoğlu da iyi tanır kubotanın malatya servisi şelçuk traktör mustafa selçuk aynı zamamda başak ve italyan işmi hatırlamadım 3 tane servisliği var işinin piri

Doğrudur biz yıllardır izzet usta ile çalıştığımız için bilmiyorum ustalığını tabiki iyi olabilir, Hayırlı uğurlu olsun traktörleriniz, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, eğer massey ferguson hakkında soracağını öğrenmek istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum, 5400 serisi traktörleride görmenizi isterim Nisan ayının 7 ' sinde tarım fuarımız var orduzu pınarbaşında 6499 veya 6495, ve 5400 serileri gelecek fuara gelin inceleyin büyük çiftci iseniz illa ki bakmak istersiniz bir çayımızı için, ayrıca bölgede ilk defa tam anlamıyla mobil serviside kurmak üzereyiz 7 gün 24 saat bütün müşterilere yeri neresi olursa olsun tam kapasiteyle çalışacak malatya-elazığ-tunceli ve bingöl illerinde hizmet vereceğiz. Sizinle tanışmak isterim gelirseniz eğer bekleriz her zaman, tekrar hayırlı olsun traktörleriniz.

ferhat 44 bey ilginiz için teşekkürler fuar alanı iyi biliyorum geçen sene geldim traktör firmalarından jd haricinde başka marka katılmamıştı birde ben genelde diyarbakır ve kayseri fuarlarını hiç kaçırmam neden diyecekseniz büyük fuarlar katılım çok serinler 2 tane siz hangi serinler komşuoğludan sonra bayiliğini alan serinler değilmi 2 tane mf vardı 285 sattım izzet ustayı bizim bölgede pek sevmezler neden dersen hayatı para ve işçiliği konuşulur bizim servis deli yusuf vardı namı ile tanımayan yoktur onun dükkanı dev almıştır izet ustanın ustalını anlatır gülerim oto traktör kasım usta beni iyi bilir eğer mobil servisi kurarsanız iyi olur bir devrim gibi mf fabrikadan sonra mf müşterisi newhollanda kaydı ondan sonra bende soğudun ama inşallah müsayit olursam hava bağlı tabi gelirim tanışmak için 5000 serisi güzel bir seri alman serisi ama yakıtı nasıl insnı korkutuyorlar birde yaşınızı belirtmesiniz yaşınız kaç ve traktörler için teşekkür ederim

hayırlıolsun yavuz abi güle güle kullan allah kaza bela vermesin :)

Ceya bunlarda ne motoru var ve sen serkuntu sattınmı kardeşim :) ??

bizler marka hastası değiliz güzel olan herşeye hastayız hayırlı olsun güçç*-* güçç*-* güçç*-*

JOSEPH link=topic=40345.msg357217#msg357217 date=1299787864' Alıntı:
Ceya bunlarda ne motoru var ve sen serkuntu sattınmı kardeşim :) ??

JAPON malı motoru herseyi kubota marka.. erkuntu sattım
steyr5454 link=topic=40345.msg518364#msg518364 date=1327308528' Alıntı:
bizler marka hastası değiliz güzel olan herşeye hastayız hayırlı olsun güçç*-* güçç*-* güçç*-*
tesekkur ederim 10 ay oldu alalı ama saol :)

eskidi doğru söylüyon heleki benimki 1000 satı devirdi daha yavuz larınki 500 saat olmamıştır ben çalıştırmaya aldım yatan motor zarardır mustafa kar yağıyor yoksa kubotayla jd 1 günlük bahçe duvarına taş çekeceklerdi komşulara

yahya link=topic=40345.msg518813#msg518813 date=1327341491' Alıntı:
eskidi doğru söylüyon heleki benimki 1000 satı devirdi daha yavuz larınki 500 saat olmamıştır ben çalıştırmaya aldım yatan motor zarardır mustafa kar yağıyor yoksa kubotayla jd 1 günlük bahçe duvarına taş çekeceklerdi komşulara
20 sene sona japon mühendisler gelecek ve sıfır m8540 ıma bakacaklar ve incelemek için gemiyle japonyaya götürcekler abi...senede 300 saatten 10 senede 3000 saat kubota ... :)

arkadaşlar sizlerin büyük işleri yoksa neden bu paraları bağlarsınız ben anlamadım ev alın arsa alın ileride rahat edersiniz bana sorarsanız benin ekmeğim işim bundan mecburum inşalah ileride 3 motoruda alırım allah ömür ve sağlık verirse çünkü bu sattan sonra biz toprakla evlenmişiz masa başı bize göre değil

yahya link=topic=40345.msg518957#msg518957 date=1327350203' Alıntı:
arkadaşlar sizlerin büyük işleri yoksa neden bu paraları bağlarsınız ben anlamadım ev alın arsa alın ileride rahat edersiniz bana sorarsanız benin ekmeğim işim bundan mecburum inşalah ileride 3 motoruda alırım allah ömür ve sağlık verirse çünkü bu sattan sonra biz toprakla evlenmişiz masa başı bize göre değil
şimdi ben memurum elimde bi avensisim vardı verdim bun u 75 bin civarı bir rakama aldım ama verdiğim para 30 bin tl bunu seneden seneye ödeyecem ev alsam aydan aya bunu almaktaki maksadım mahsulun parasının ağzını gözünü bağlamak yoksa bana tt50 de yeterdi olmasada olurdu..... ayrıca ev alacan kredi çekeceksin 40 a birde 30 ödeyeceksin buna ise 50 ye 10 ödeyeceğim avantajlı gelmesse almazdım.....

senim mantıına saygı duyorum sen akıllı bir gençsin

bu kubato kaç beygir,erkunt ta var ama satmışsınız erkuntla bir kıyaslama yaparmısınız yeni traktörünüzde hayırlı olsun

şerefli1 link=topic=40345.msg522826#msg522826 date=1327782718' Alıntı:
bu kubato kaç beygir,erkunt ta var ama satmışsınız erkuntla bir kıyaslama yaparmısınız yeni traktörünüzde hayırlı olsun

usta kubota 86bg erkunt 75bg kıyaslama yapmam dogru olmaz.. erkunt kendi sınıfından basarılı bi traktör çekişi v.s. güzel agır traktör.. konfor ve özellik olarak kendini biraz daha geliştirmesi laım erkuntun.. ve geliştiriyoda sürekli yeniliyor kendini..