Bilmiyorum 5e den sadece 5075 in fotoğrafı değişmiş. 5m seçeneklerde yokBu yeni seri türkiye ye geliyor mu, daha yeni kasa 5m ler bile gelmiyor ☺
Bilmiyorum 5e den sadece 5075 in fotoğrafı değişmiş. 5m seçeneklerde yokBu yeni seri türkiye ye geliyor mu, daha yeni kasa 5m ler bile gelmiyor ☺
https://m.deere.com/tr_TR/products/equipment/tractors/5m_series/5075m/5075m.pageSiteden bakınca 5m i bulamadım fakat google dan aratınca çıkıyor türkçe ve yeni 5m traktörler var. Hatta 5075m dahi var
5075m gelir umarım yeni kasa 5m ler biraz pahalı olsada beğendim güzel olmuş simdiSiteden bakınca 5m i bulamadım fakat google dan aratınca çıkıyor türkçe ve yeni 5m traktörler var. Hatta 5075m dahi var
Çeşit çeşit jd kullandım banamı söylüyorsunNeye boş nasıl boş.. Anlaşılan sen hiç 5020 veya 5R serisi kullanmamışsın.. Adam 15 sene önce 5720 yapmış, senin o çok büyüttüğün cnh nin onu 15 sene içinde ben TR de üreteceğini inanmıyorum.. [emoji81]
Arkadaşlar şu sıralar eski 5-R serilerine kafayı taktım. 5090-R ya da 5100-R serileri nasıldır?
Forumdan bazı arkadaşlar çok yaktığını dile getirmişti. Vites geçişleri düğmeli,kabin içi konforlu ve birde tek parça şasi var,Yani dışarıdan bakınca güzel bir şeye benziyor. Gerçek anlamda nasıldır,kullanıcılardan bilgi rica ediyorum.
Jd Türkiyede cnh gibi satamaz zaten 3 4 yıldan beri piyasada
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çeşit çeşit jd kullandım banamı söylüyorsun
Bugün 6430 kullanırım yarın 2040 belli olmaz sağım solum13-14 senedir piyasada..
Laf sokma çabaların başarısız td sinide 6430 premiumunu da kullandımHangi nh leri kullandın td90 mı [emoji81]
Laf sokma çabaların başarısız td sinide 6430 premiumunu da kullandım [emoji6]
Evet güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz6430 premium mükemmel bişey ondan inip cnh ye binmek istemez insan bence
Sen bence fiata laf atma durup durukenFendt Massey neyse de bu Fiat da vizyon sıfır. aynı fabrikadan birebir aynı traktör çıkıyor birini kırmızıya boyuyor case birini maviye boyuyor nh hadi eyvallah [emoji846] (sadece yerlisi değil avrupasıda böyle)
Ben sana söyliyim.Şu cnh o kadar iyide neden hala john deerenin dünya bazında satış rakamlarının gerisinde. Türkç çiftçisini, cnhyi bunu alıp kullananları anlamak çok güç.