YENİ İŞLETMEMİZ İNŞAAT HALİNDE

Ynt: YENİ İŞLETMEMİZ İNŞAAT HALİNDE

Kolay gelsin muhtar iş bitince buranın girişine bide tabela yaptır MUHTARIN YERİ diye şöyle neonlu falan olsun :D

Konu kirliliği yapmayayım dedim bu günkü çalışmadan tel çekmeye başladık birkaç resim çektim kaçamak zamanlarda :D

Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com

LASTİK PATLADI BU ARADA

Hizliupload.com
Hizliupload.com
AŞAĞIYA KADAR DİĞER DİNGİLİN ARASINA ÇEKİÇ KOYUP ÖYLE GİTTİM

Hizliupload.com

Hizliupload.com

GERDİRME MEKANİZMALARI HALI MENGENELERİ BİLENLER BİLİR :)

Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com

BUDA BONUS :D :D :D

Hizliupload.com

Kolay gelsin muhtar...Beni ihtiyarla kavga ettireceksiniz hacimmetle sen...Su td yi almamizin en iyi yanida onu arastirirken sizi bulmam oldu. yavas yavas bizde modern hayvaciligi sayenizde ögreniyoruz....

kolay gelsın bızım burda sade ınklrın yattıgı vede sagımhaneler tam kapalı dıger yerler elektırık kablolu mesela yuz donum turpu şalgamı hasılı elktrıklı kabloyla metre metre yedırıyorlar ılerlete ılerlete

dolcevita link=topic=44412.msg418565#msg418565 date=1308426634' Alıntı:
hasan ağam kolay gelsin süper paylaşım
Tşk seyit kardeş allh razı olsun ;)
satocan58 link=topic=44412.msg418568#msg418568 date=1308427037' Alıntı:
Kolay gelsin muhtar...Beni ihtiyarla kavga ettireceksiniz hacimmetle sen...Su td yi almamizin en iyi yanida onu arastirirken sizi bulmam oldu. yavas yavas bizde modern hayvaciligi sayenizde ögreniyoruz....
İhtiyar ile iyi geçinmeye bak ))) ımf muslukları onun elinde kapatmasın :)
fatih ödemişli link=topic=44412.msg418572#msg418572 date=1308427502' Alıntı:
kolay gelsın bızım burda sade ınklrın yattıgı vede sagımhaneler tam kapalı dıger yerler elektırık kablolu mesela yuz donum turpu şalgamı hasılı elktrıklı kabloyla metre metre yedırıyorlar ılerlete ılerlete
Elektirik işini düşünüyoruz özel msj ile sana belirttim bu iş için senden cvp bekliyorum

Kolay gelsin Muhtarım,harika olmuş açık alanı bayabi genişletiyorsun nette görmüştüm amerikada anguslara böyle kayalık tepe telle çevirmişler bakıyorlar açık alanda. :) ok-*-s alk-*s alk-*s Babanın sorduğu yemlikleri burayamı yapacaksın?

TT 55 link=topic=44412.msg418635#msg418635 date=1308474349' Alıntı:
kolay gelsin.49 yıllığına vermiyorlarmı kiraya.5 yıl bir solukta geçer.

Daha o yönetmelik bizim buralara gelmedi :) 5 yıllığınada şükür öncedende yoktu ya :D
hacimmet link=topic=44412.msg418729#msg418729 date=1308508532' Alıntı:
Kolay gelsin Muhtarım,harika olmuş açık alanı bayabi genişletiyorsun nette görmüştüm amerikada anguslara böyle kayalık tepe telle çevirmişler bakıyorlar açık alanda. :) ok-*-s alk-*s alk-*s Babanın sorduğu yemlikleri burayamı yapacaksın?

İşletmenin içerisi dar hayvanlar yem yerken sıkış tepiş kimisede yiyemiyor en kısa zamanda buraya geçiş yapacaz buranın yemliklerini kaneletlerden yapacağız senin sistemi işletmenin içerisine düşünüyoruz

Ağır Abi link=topic=44412.msg418634#msg418634 date=1308473711' Alıntı:
Tşk seyit kardeş allh razı olsun ;)İhtiyar ile iyi geçinmeye bak ))) ımf muslukları onun elinde kapatmasın :)Elektirik işini düşünüyoruz özel msj ile sana belirttim bu iş için senden cvp bekliyorum
Valla öyle gibi. Agustosda gidip kendimi ispatlayim bi. Desin is var bu adamda. Gerci biz istemesekde eli ayagi bos durmuyo ama bu sene turbo takmis gibi calisacam...Gecen sene 10 ton arpayi 3 günde 3 kere ordan oraya tasidim durdum. Lan dedim acaba benimi deniyo. En son mala yedirecem diye ambara yiktirdi..

Sayın muhtarım, İşletmenin son hali güzel olmuş, belkide şimdi dahada güzeldir. Yeni resimlerde yoldadır Allah bilir ya :))

satocan58 link=topic=44412.msg418744#msg418744 date=1308510168' Alıntı:
Valla öyle gibi. Agustosda gidip kendimi ispatlayim bi. Desin is var bu adamda. Gerci biz istemesekde eli ayagi bos durmuyo ama bu sene turbo takmis gibi calisacam...Gecen sene 10 ton arpayi 3 günde 3 kere ordan oraya tasidim durdum. Lan dedim acaba benimi deniyo. En son mala yedirecem diye ambara yiktirdi..

Satocan bu bir sınavsa başardın, tebrikler :))

Emeği geçen herkese teşekkürler.