Hayırlı olsun.2 3 gün önce köyden abimiz zirai kredi ile aldı önallar 9900 tl dedi 1 tonluk 15 metre kanat dedi daha makine gelmedi .pancar şiketinden havsa edirne
Evet pistonlu alfamı bilmem rengi beyaz mışAlfa mı? Birde kanat yüksekliği piston ile mi ayarlanıyor?
Hayırlı olsun güle güle kullanın1 hafta 10 gün önce aldığımız eşmesan marka ilaç holderimizi bugün teslim aldık. forumda kullanan var mıdır, memnun mudur
Ekli dosyayı görüntüle 44632Ekli dosyayı görüntüle 44633
Ben 7 8 senedir eşmesan kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.sadece yanda 2 adet filtreleri iptal ettim plastik olduğu için yivlerden atıyodu basınçtan dolayı.benim eşmesan 400 lük keşke alırken büğük alsamışık1 hafta 10 gün önce aldığımız eşmesan marka ilaç holderimizi bugün teslim aldık. forumda kullanan var mıdır, memnun mudur
Ekli dosyayı görüntüle 44632Ekli dosyayı görüntüle 44633
Evet pistonlu alfamı bilmem rengi beyaz mış
16 metre imiş
Tumosana 800 litre yakışır abi [emoji3]Ben 7 8 senedir eşmesan kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.sadece yanda 2 adet filtreleri iptal ettim plastik olduğu için yivlerden atıyodu basınçtan dolayı.benim eşmesan 400 lük keşke alırken büğük alsamışık
Köyde beyaz var onlarda yükseklik piston ayarlıBeyaz ise piston ile yükseklik ayarlayamassın
Beyaz olan onallar beta serisi galiba bizim komşu akrabada var 1000 litreligi beyaz ve oda kanatlar pistonla kalkip iniyorBeyaz ise piston ile yükseklik ayarlayamassın
Beyaz ise piston ile yükseklik ayarlayamassın
Mestan aga aldı zirai kredi ileÖnallar beta da yükseklik ayarı var. Ekli dosyayı görüntüle 44712
@jitem emice kim aldı önallar makine köyde.