Yeni Gaspardo Lelio Pulluğumuz ..

Ali abi fuardaki Lemken pulluk nasıl bişeydi. Fiyatına 23.000tl yazmışşın. Normalde Kuhn falan 10.000eur dan az değil. Lemken niye öyle ucuz olmuş onu anlamadım.

Ali abi fuardaki Lemken pulluk nasıl bişeydi. Fiyatına 23.000tl yazmışşın. Normalde Kuhn falan 10.000eur dan az değil. Lemken niye öyle ucuz olmuş onu anlamadım.

onlar fuarda yoktu bizim aramızda bi iletişim oldu.lemken bildiğin daha ucuz işte bu distribütörün kar marjıyla alakalı bişey adamlar paragöz değil az karla mal satıyolar . atla deve değil demir bu abim

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA361
alcam ibrahim merak etme talep var , faik bilinçli bişey yapmaz teknik bişey olmuştur emin ol parayla işi yok onun ..

aynen öyle ali. araziler biraz taşlı oldugundan bıçakları kapatmış. 1.5 metre tritikale rulodan tüm çıkıyo :) genel olarak memnunlar. makinayı alırsan haberimiz olsun burdaki bikaç çiftliğe haber veririm bakarsın karlı iş çıkar.

aynen öyle ali. araziler biraz taşlı oldugundan bıçakları kapatmış. 1.5 metre tritikale rulodan tüm çıkıyo :) genel olarak memnunlar. makinayı alırsan haberimiz olsun burdaki bikaç çiftliğe haber veririm bakarsın karlı iş çıkar.

ibrahim faik abi aynı zamanda arkadaşım hayatta parayla işi olmaz o işide hobi amaçlı yapıyor servetini ne ben söyliyim ne sen sor :) çok iyi biridir ben sıkıntınızı söylerim gerekirse bedava yapar öyle biri ..

• Beğen
Tepkiler: Gürgen Tarım
kuhn elbet çok daha güzel .. kuhn bunu havada karada dinlene dinlene yer .. bayiisi çok tanıdık olmasına rağmen takas sebebiyle alamadık malesef kuhn'da .. ancak lemkeni incelemenizi öneririm lemken çok daha güzel .. türkiye distribitörü çok paragöz değil çok uygun fiyatla satıryor .. artuklar bi araştırın çok temiz düzgün insanlar lemkenin distirübitörleri

Hayırlı olsun, kuyruğu eğri duruyor... :)

Lemken'in Distribütörü Enka değil miydi Ali'm?