Bugun Çorlu tarım fuarına babamlar ile birlikte bir gezinti yaptık.Aslında bu farmall ı görmeye gittik diyebiliriz.danışman uzun süre yanımda durduğu için detaylı resimler çekemedim farmall 105 c ye baktık ve inceledik resimlerini sizlerle paylaşıyorum.Bugünkü güncel resimleridir.
Edindiğim bilgiler 105 lik için fiyatı 150 binlira.CRD iveco motor var.ve ithal olarak geliyormuş ben yerli uretim olarak biliyordum.kesinlikle ithal olduğunu soyledir
beklediğim dinamikliği karşılayamadım diyebilirim.standartlar kapsamında dolu bir traktör.3 takviye 4 vites 2 de elektronik bölücü var her viteste.kabin dinamik yapılmaya calışılmış fakat kabin kullanışlığı olarak bana göre sıkıntıları var.ilk olarak e-lift düğmesi kol hizasından ileride değil kol dikine kalıyor ve düğme işlevi kullanım sırasında zorluk çektriyor.ikinci olarak da kabin klima havalandrma deliklerinin direksiyon altındaki torpidoda bacak hizasında olması cok anlamsız geldi ordan üfleyecek buz gibi havayla insan bir günde romotizma hastası olabilir.Bu sıkıntı Ar-Ge nin nasıl çalıştığını anlamsızlaştrdı bana benim görüşlerim bunlar.Herkeze keyfli forumlar.