YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK

Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK

satocan58 link=topic=52006.msg531327#msg531327 date=1328712937' Alıntı:
o dediginiz özellik bi kac senedir begenmedigimiz LS lerdede var ama nedense yerli üretim bunlari örnek almiyor...
evet ben de ilk lsyi o özelliğiyle tanımıştım :D

satocan58 link=topic=52006.msg531327#msg531327 date=1328712937' Alıntı:
o dediginiz özellik bi kac senedir begenmedigimiz LS lerdede var ama nedense yerli üretim bunlari örnek almiyor...
ben bişi demedim abi :D

SmhGwz link=topic=52006.msg531331#msg531331 date=1328713118' Alıntı:
ben bişi demedim abi :D
bende sana demedim semih.)) kimin dedigini ögreniyim gidip kafasini yaracam zaten..sen biliyonmu, kim demis... sop-*-sa

erkunt kendini aşsada bizi aşamaz artık bir kere aldık bir daha alacak halimiz yok ya bu iç çamaşırmıki ha bire al al perkins motordan sıkıldık artık;
1971 model mf 135 lik motorumuz vardı onda da perkins motor vardı;
2008 model erkunt servet 80t var ondan da perkins motor var;
2012 model erkunt kıymet onda da perkins motor var bune be perkins motor koleksiyonumu kuracağız,
biraz daha sabr eder alırız bi tane fendt perkins ten kurtuluruz;
kubota bile perkins kullanmıyor daha şurda üç yıldır Türkiye pazarında bence de erkunt artık perkinsi bırakmalı,arkadaşın birisi demiş ki forumda yorumunu okudum sasu motor kullanmalı bencede katılıyorum 16 valf turbo intecoller li motor kullanması lazım.perkins yeni motor eksozsttan kara duman atınca çıldırıyorum valla birde yüküne yokuş çıktığı zaman eski motor gibi kara duman atıyor ya işte o zaman nh cilere karşı kendimi aşşağılanmış hissediyom adamlar bir de alaylı alaylı gülüyorlar

satocan58 link=topic=52006.msg531332#msg531332 date=1328713284' Alıntı:
bende sana demedim semih.)) kimin dedigini ögreniyim gidip kafasini yaracam zaten..sen biliyonmu, kim demis... sop-*-sa
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

erkunt kendini geliştirmeye başladı artık kıymet iyi bie seri olacak gibi görünüyor.
internette araştırıken gördüm eskişehir bayi reklam yapıyordu 90 lık kıymet ile ilgili
oraya gelmiş olabilir diye düşünüyorum yarın bir bakayım ..

qarizmatiqa link=topic=52006.msg531545#msg531545 date=1328724186' Alıntı:
iyimş valla el debriyajı da var mı :S yan kol orta kol dedğiniz ne

kardeş daha oralara gelmedi erkunt dediğin şurda kaç yıldır tratör üretiyorki;
zf şanzumanı kendisi üretiyor ama dişlilerini bir firmaya yaptırıyor o yüzden gelişim yapamaz gibi geliyor erkunt yedek parça firması yıllarca yedek parça ve motor üretmiş ama sadece kalıpçılık lütfen yanlış anlaşılmasın yedek parça diyince bir çok şey giriyor işin içine sadece kalıp yedek parça ve ana parça yani rulman bilye dişli üretimi yapmamış kalıpda çok ileride bir firma ama diğer üniteler olmadığından şimdilik böyle ilerisi için ne olur bilmem,
yoğun eleştiri ve talep üzerine ilerde belki bütün önemli parçaları malzemeleri erkuntun ürettiği bir fabrika kurar,yatırım yapmak kolay değil müşteri potansiyeli filan da lazım tek başına üretim yetmez arz talep meselesi ne kadar talep o kadar arz.
zeynep hanımdan ricamız şu foruma bir üye olsunda yorumları okusun eksikleri görsün ihtiyaçları öğrensin o na göre bizim ihtiyaçlarımıza cevap verecek bir makina yapsın biz artık o kadar para verip eski sistem makinalar istemiyoruz otomatik şanzumanlı şasili güçlü makinalar istiyoruz
çünki zaman paradan önemli bir tarlayı sürmeye harcadığımız zamanı parayla geri getiremeyiz.
eskide öküzlerle sürülüyormuş diye öküz devrinemi dönelim.e döndük diyelim tarlayıda sürdük mübzeri nasıl çektireceğiz, bir tarlayı iki ayda sürer ekeriz. zuha-*-s zuha-*-s

benim bazı konularda erkunta karşı aşırı eleştirilerim var.işte bu yüzden eksikleri görsün diye yoksa ne zf nin hızından nede gücünden vaz geçerim,

erkuntun bir macerasını paylaşayım;
benim 80 lik servetle bizim akrabalrın john deere nin son model biçeri köyde yazın ekin biçerken batmış büyük tekerler tamamen gömülmüş şasi filan kayıp olmuş ama bizim erkuntla nh td65 d ikisi hiç zorlanamadan çekmiş çıkarmışlar.biçerdöverin sahibi akrabanın gözleri fal taşı gibi açılmış bunu hiç bir traktör çıkaramaz diye köyde ne kadar çift çeker traktör varsa haber yollamış ama onlar gelene kadar komşunu nh ile bizim erkunt çıkarmış burada zf nin gücü çok önemli
eleştrilerimde bunun için eksiklerini düzeltsinki gelişen teknolojiye ve çağa ayak uydurabilsin 2004 ün teknolojisi ile 2012 i bir değil.

tabi barizde olsa gelişme var erkuntta

qarizmatiqa link=topic=52006.msg531592#msg531592 date=1328725784' Alıntı:
yani orta kol ne oluyor :D

arkada pulluk filan bağlanan kol *098*-

Ortakol teknolojimi oluyor noo-*-s başından kaçırdıysam ben konuyu bilmiyorum bi anlatın hele

Arkadaşlar yeni Kıymet serisinde 8 tane çıkış var. Orta kol ve Yan kollardan bir tanesi hidrolik piston ile kontrol ediliyormuş. Yani bu çıkış lardan 4 tanesi büyük ihtimal bu ikisini yönetmek için kullanılacak. O yüzden 8 tane çıkış ne işe yarayacak diye düşünmeyelim...:D

alipasalierkan link=topic=52006.msg531616#msg531616 date=1328726658' Alıntı:
Arkadaşlar yeni Kıymet serisinde 8 tane çıkış var. Orta kol ve Yan kollardan bir tanesi hidrolik piston ile kontrol ediliyormuş. Yani bu çıkış lardan 4 tanesi büyük ihtimal bu ikisini yönetmek için kullanılacak. O yüzden 8 tane çıkış ne işe yarayacak diye düşünmeyelim...:D

fazla mal gözmü çıkarır isterse 10 tane olsun daha iyi

arkadaşlar elektronik shuttle yok normal td ler gibi geri ileri solda hilo varmiş elektro buçuk arka tekerler 34 cant mış 80.4 le görüntüsü aynıymış bugün sordum 83 bin dedi pekmezoğlu erkunt bayisi bir hafta içinde gelecek bakarsın dedi.....

mecidiyeli link=topic=52006.msg531632#msg531632 date=1328727319' Alıntı:
arkadaşlar elektronik shuttle yok normal td ler gibi geri ileri solda hilo varmiş elektro buçuk arka tekerler 34 cant mış 80.4 le görüntüsü aynıymış bugün sordum 83 bin dedi pekmezoğlu erkunt bayisi bir hafta içinde gelecek bakarsın dedi.....
solda ki hilo ne oluyo topragim

td ler gibi geri ileri solda, normal shuttle
(hilo varmiş elektro buçuk)düğmeli

mecidiyeli link=topic=52006.msg531632#msg531632 date=1328727319' Alıntı:

Eğer ileri geri td ler ve tümolardaki gibiyse erkunt yeni modele yazık etmiş slk-*-s

anayurtlu link=topic=52006.msg531716#msg531716 date=1328728903' Alıntı:
Eğer ileri geri td ler ve tümolardaki gibiyse erkunt yeni modele yazık etmiş slk-*-s
bayinin söylediği bu özellikle sordum shuttle normal dedi cidd*-*-* cidd*-*-*