Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK
senin söylediklerinin olması imkansız.zaten oluşmuş bi piyasa var bu piyasa göz önünde bulundurularak fiyat koyuluyor.Dediğin gibi yerliler zaten avrupadan %20 ucuz T5050 örneği verdik liste fiyatı 115,000lira bunun okadarı vergi şukadarı vergi beni o ilgilendirmez sen özelliğe göre cebinden çıkan paraya bak isterse t5050 nin 50,000 lirası vergi olsun sen yine 115,000lira ödeyeceksin.Haa bu traktör dışarıda neden bukadar ucuz o ayrı bi şekilde tartışılır adamlarda sanayileşme var hergün bi videoyu ağzımız açık izliyoruz teknolojının imkanlarıyla girdi malıyetleri düşürülmüş fiyatlar cazipp.. Ama erkunt dediğin gibi %30 değilde %10 karla satarak 90hp traktörü 60,000liraya satsa orantısız bi alışveriş olur ve sattığı ürünün ardında duramaz arızasına yetişemez buda fabrikanın cebinden çıkar bişey değişmez en iyisi piyasaya uyup temiz iş yapmak erkunt bence bu işi çok iyi yapıyor.cruelmann link=topic=52006.msg530803#msg530803 date=1328644030' Alıntı:dememiz $u o traktör ithal gümrük vergisi var o yüzden pahalı .. gümrük vergisi ödemeden gümrük vergisi ödüyomu$ gibi traktöre fiyat koymak piyasaya hakim olmasını engelliyo erkunt almayalım tümosan almayalım demiyorum madem türkiyede üretiliyo gümrük vergisi ödemiyor %20 ucuz olsun herkes erkunt alsın diyorum .. bu fiyatlarla piyasada tercih edilmesi çok zor .. pazar payını başka türlü büyütemez .. %30 kar değilde %10 karla satıcak traktörü peynir ekmek gibi satıcak .. 60 binliraya 90 beygir traktörü kim almaz ..