yenı deutz

Ynt: yenı duetz

kadir 36 link=topic=85101.msg1016891#msg1016891 date=1438980838' Alıntı:
yusuf abi ilk fırsatta erkuntun calismayan vitesiynen döytzü ezmeye gelecem ercan sen ordan yola çık ben buradan kaçma şansı olmasın yusuf abinin ;) çok sağlam olmasa da ergutlarimiz var nede olsa...
Kadir Tokat üzerinden gelirse ben misafir ederim Yusuf emmimi ama Sivas üzerinden dolaşırsa elimden bişey gelmez. Çok üzmeyelim ihtiyar adam yarın öbür gün doytz alacağımız neyin tutar:)

sebazios link=topic=85101.msg1016894#msg1016894 date=1438981119' Alıntı:
Beyler.

Bir anlığına, Deutz ' un distribütörünün bu başlığı okuduğunu düşünün. Bir anlık onun yerine koyun kendinizi.

'Döytz' nedir allasen.

Mustafa sitenin seviyesini yukarıya çekmek için kendin parçalıyor. Hepimizin (sorsanız) ana geyesi kaliteyi yükseltmek.

Bu şekilde yükselebileceğine inanıyor musunuz?

Bahsedilen firma, uluslararası arenada saygı gören bir marka. İsmi de 'Deutz-Fahr'.

Rica ediyorum. Biraz dikkat, biraz itina.
yılmaz abi dediklerinde haklisin ama farkindaysan ufaktan birbirimize takılıyoruz ve kimseye de kırıcı olmadan yaptığımızı düşünüyorum döytz tabiri de yusuf abiyi kızdırma amaçlı başka bi amacı yok ki yusuf abide bizlere ergudcular diye hitap eder bence sitenin yükselmesi ile bunun hiç mi hiç alakası yok yoksa bizde ürünün deutz diye yazıldığını bilenlerdeniz

historyman link=topic=85101.msg1016896#msg1016896 date=1438981331' Alıntı:
Kadir Tokat üzerinden gelirse ben misafir ederim Yusuf emmimi ama Sivas üzerinden dolaşırsa elimden bişey gelmez. Çok üzmeyelim ihtiyar adam yarın öbür gün doytz alacağımız neyin tutar:)
biz ne edip edip yusuf abiye erkunt aldıralim abi yoksa bize yüklenmeye devam edecek :)
bu arada 2 mesaj ard arda yazdım yasaktı özür dilerim yazdıktan sonra aklıma geldi iletiyi düzenledim bu notu ekledim kusura bakmayın

Beyler.

Bir anlığına, Deutz ' un distribütörünün bu başlığı okuduğunu düşünün. Bir anlık onun yerine koyun kendinizi.

'Döytz' nedir allasen.

Mustafa sitenin seviyesini yukarıya çekmek için kendin parçalıyor. Hepimizin (sorsanız) ana geyesi kaliteyi yükseltmek.

Bahsedilen firma, uluslararası arenada saygı gören bir marka. İsmi de 'Deutz-Fahr'.

Yılmaz hoca okunuşu doytz(döytz) far gibi birşeydir diye tahmin ediyorum yanlış kullanım varsa düzeltilebilir. Kalite konusuna gelince her konu teknik detaylardan ibaret olmayabilir burada yeni bir 45 beygirlik serinin bahsi geçiyor teknik özelliklerini paylaşan olmadı ama 50 binden fazla insana reklamı yapılmış oluyor dolayısıyla distribütör hallice memnun kalacaktır. Yakınlarda senin kanola konun gündeme geldi üşenmeden okudum e öyle konu da lazım arada böylesi de lazım azizim. Yine de rahatsızlık veriyorsak, kaliteyi düşürüyorsak affola.

historyman link=topic=85101.msg1016903#msg1016903 date=1438982630' Alıntı:
Yılmaz hoca okunuşu doytz(döytz) far gibi birşeydir diye tahmin ediyorum yanlış kullanım varsa düzeltilebilir. Kalite konusuna gelince her konu teknik detaylardan ibaret olmayabilir burada yeni bir 45 beygirlik serinin bahsi geçiyor teknik özelliklerini paylaşan olmadı ama 50 binden fazla insana reklamı yapılmış oluyor dolayısıyla distribütör hallice memnun kalacaktır. Yakınlarda senin kanola konun gündeme geldi üşenmeden okudum e öyle konu da lazım arada böylesi de lazım azizim. Yine de rahatsızlık veriyorsak, kaliteyi düşürüyorsak affola.

Sırf nazım geçer diye umduğum için konuyu açtım zaten.

Aslında olay o denli karmaşık değil. Saygı ile de uzaktan yakından alakası yok aslında.

Aradaki fark:

'Bir paket kısa Marlboro verir misin?' ile

'Bi kısa malbuş versene' demek arasındaki fark kadar.

Söz konusu telaffuz, 59.000 kişinin önünde ediliyorsa, hangisini seçmek lazım?

Deutz sadece bir örnek.

'De get laa'
'Egutcu'

Kimsenin alınmasını istemem ama maalesef durum bu. (Örnekler çoğaltılabilir)

Beyler.

'Döytz' nedir allasen.

:)
yılmaz deutz fahri bey ve ergut amca yazdıklarımıza değil...!!!!.

kullanıcıların burada yazdığı sikayetleri ve mağduriyetleri önce okuyup ilgilense daha makbule geçer..
gelsin önce altına attığı petlaslara sahip olsun 5.5 milyar...
haaa...
aklıma gelmişken... petlasada betlas diyorduk...
Forumun tamamına yakını şikayetçi...
KEŞKE gelselerde bizden neden memnun kalmadınız deseler...
tümosan 10 tane bölünme vakası var nerdeler..
Çelikel Kürşat kesikbaşa söz verdi 3 aydır ortada yok nerdeler..
evet dediğin gibi örnekler çoğaltılabilir.
BENCE biz değil önce onlar kendini düzeltmeli..
bizden parayı kolay alıyor... bizi zorda bırakıyorlar...
Bugün akşam üzeri iki arkadaşı yemeğe götürdüm..
çıkışta parayı ben ödeyecektim..
cebimden para çıkardım...
para kadar cebime dolan samanlar döküldü yerlere ...
utanayımmı gururmu duyayım karar veremedim..
bizim paramız en zor kazanılan en helal para...
dedimya onlar önce kendilerine baksınlar...

buda çiftçiyi enayi yerine koyanlara gelsin..

hakim saçı sakalı uzamış necip fazıl ' a maymuna dönmüşsün necip demiş. necip fazıl yüzünü duvara çevirip şimdide duvara döndüm demiş

şimdi kim haklı hakim bey. :)

bu arada senin örneklerde fena değil...
siteyi yükseltmesede başını döndürür :)

yenı duetz

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=85101.msg1017170#msg1017170 date=1439152523' Alıntı:
:)
yılmaz deutz fahri bey ve ergut amca yazdıklarımıza değil..

kullanıcıların burada yazdığı sikayetleri ve mağduriyetleri önce okuyup ilgilense daha makbule geçer..
gelsin önce altına attığı petlaslara sahip olsun 5.5 milyar...
haaa...
aklıma gelmişken... petlasada betlas diyorduk...
Forumun tamamına yakını şikayetçi...
KEŞKE gelselerde bizden neden memnun kalmadınız deseler...
tümosan 10 tane bölünme vakası var nerdeler..
Çelikel Kürşat kesikbaşa söz verdi 3 aydır ortada yok nerdeler..
BENCE biz değil önce onlar kendini düzeltmeli..
bizden parayı kolay alıyor... bizi zorda bırakıyorlar...
Bugün akşam üzeri iki arkadaşı yemeğe götürdüm..
çıkışta parayı ben ödenecektim..
cebimden para çıkardım...
para kadar cebime dolan samanlar döküldü yerlere ...
utanayımmı gururmu duyayım karar veremedim..
bizim paramız en zor kazanılan en helal para...
dedimya onlar önce kendilerine baksınlar...

buda çiftçiyi enayi yerine koyanlara gelsin..

hakim saçı sakalı uzamış necip fazıl ' a maymuna dönmüşsün necip demiş. necip fazıl yüzünü duvara çevirip şimdide duvara döndüm demiş

şimdi kim haklı hakim bey. :)

bu arada senin örneklerde fena değil...
siteyi yükseltmesede başını döndürür :)

Yusuf Abi önce frekansı tutturmak lazım.

Benim ufkumu genişletecek, hayatımı değiştirecek şeyler dahi söyleseler:

Bana Yılmaz yerine 'Yıldo' diyen bir ortama girmem. Kendimi, 'kelime komikliği yapan' bir ortamın o seviyesine düşürmem.

Net.

Adam ne yapsın?

'Saygıdeğer trakkulup üyeleri. Ben DÖYTZ ' ün distribütörü Hamdi' mi desin?

Bir ara Erkunt ' un ürün geliştirme bölümünden biri vardı sitemizde. Yanlış hatırlamıyorsam 'ersin' beydi. Mükemmel bilgili, seviyeli bir insan.

Şimdi yok. Acaba neden?

Not: ben kötü bir şey demiyorum. Kötü bir niyetim ise hiç yok. Hepimiz Türkçe konuşuyor, kullanıyoruz. Düzgün kullanalım diyorum. Bu kadar.

Söylediğiniz hiç bir şeye bir itirazda bulunmadım. İçeriğe dair bir lafım, müdahalem de yok. Istenilen espri istenilen şekilde yapılsın. Konu o değil.

Sadece biçimde hata var.

Ve bunun doğruluğunun, tartışmaya sokulabilecek bir yanı da yok. Aksi, kötü bir şeyi savunmaya girer.

Acemi bir üye olarak ,burada geçen konuların özelden çok, genele hitap etmesini bekliyorum..Yöneticilerin ve çok iletisi olan arkadaşlarımın bana örnek olmasını istiyorum..İki ,üç kişi arasındaki diyolaklar hoşumuza gitmiyor.Aynen siyasete gelen yasak gibi bunlarada dikkat etsek diyorum saygılar

Yılmazım.. frekanstayız emin ol..
ben forumda güzel türkçe kullanıyorum..
normalde bizim burada
gidiyorum ' a gidirem
geliyorum ' a gelirem..
kadir ' e gedir... :)
mustafaya mısdo..
v.s uzayıp gider. bunda utanılacak bişey yok. biliyoruzki her yörenin kendine has ŞİVE ve konuşma nidası vardır türküsü Halayı ve yemeği vardır..
aynı şekilde forumda bu insanların toplanıp biraya geldiği bir
platform.. ben kimsenin konuşma tarzından yola çıkarak
onun seviyesini belirleyemem..
ki en komik konuşma tarzı benim asıl memleketim rize ve yaşadığım
şehir erzurum şiveleridir...
ama ben hep o onurlu insanlarla gurur duydum..
neyse ... boşverelim bunları...
biz birbirimizi kırmadan böyle devam edelim..
varsın deutzun müdürü hamdi (bizde hemdi)derler :)
bizi hakir görsün...
nasıl olsa bizden başka müşterisi yok...
sonsuza dek Varol TÜRKİYEM. :)
uğur BOZ link=topic=85101.msg1017183#msg1017183 date=1439155648' Alıntı:
Acemi bir üye olarak ,burada geçen konuların özelden çok, genele hitap etmesini bekliyorum..Yöneticilerin ve çok iletisi olan arkadaşlarımın bana örnek olmasını istiyorum..İki ,üç kişi arasındaki diyolaklar hoşumuza gitmiyor.Aynen siyasete gelen yasak gibi bunlarada dikkat etsek diyorum saygılar
güzel düşünce uğur..
yani iki kişi birbirine alıntı yaparak sürükleyici bir ileti serisi yapmasın diyorsun..
bence o diyalogların içine girip tadını çıkarsan daha iyi olur..
ama illaki yok diyorsan...
kenardan bakmanın kötü bir durum olduğunu en iyi ben bilirim..
bazen araya giril ileti yazardım kimse tınlamazdı..
zamanla herşey yoluna girdi..
sende acemilik döneminden sonra kendini bu takımın içinde
forvet oyuncusu gibi bulursun ...
hakkından hayırlısı...
inşallah forum senin istediğin şekli yakalar..

Alıntı falan yapmıyorum.
Yanlış anlaşılacakta bişey yok.
Forum bizi elbette biliyor,
Yeri geldiğinde gereken yere Deutz-Fahr veya Erkunt yazmaktan çekinmiyoruz Yılmaz abi,
Bu konu genel olarak topicte iddalı olarak var,
Açılmış önemli bir döytz ve ergut konusunda yok,
İşi topicte devam ediyoruz.
Bunu da dün facebookta gördüm tesadüfen, isimleri çizdim bu ne demiş bakın.
Üstte soran iyi kötü deutz demiş alttaki pimi çekmiş

Ercan AYKUŞ link=topic=85101.msg1017198#msg1017198 date=1439184094' Alıntı:
Alıntı falan yapmıyorum.
Yanlış anlaşılacakta bişey yok.
Forum bizi elbette biliyor,
Yeri geldiğinde gereken yere Deutz-Fahr veya Erkunt yazmaktan çekinmiyoruz Yılmaz abi,
Bu konu genel olarak topicte iddalı olarak var,
Açılmış önemli bir döytz ve ergut konusunda yok,
İşi topicte devam ediyoruz.
Bunu da dün facebookta gördüm tesadüfen, isimleri çizdim bu ne demiş bakın.
Üstte soran iyi kötü deutz demiş alttaki pimi çekmiş

Kötüden örnek olmaz Ercan.

Herkes kendinden daha kötüsünü örnek vermeye başlarsa bu iş nereye gider?

Özelde herkes istediğini etsin. Kim karışabilir? Kimse. Özel
Ne amacı bu zaten. Genelde bu yapılmaz.

Bu arada arkadaşlar ciddi olarak tartıştığımız konu bu mu?

Bir markanın adının doğru yazılıp yazılmamasını mı tartışıyoruz?

Hayır, bu durum bir de aynı kanser vakası gibi yapılıp her konuya sıçrıyor. Şu an alakalı alakasız kaç konuda bu anlamsız 'şaka' döndürülmüş belli değil.

sebazios link=topic=85101.msg1017203#msg1017203 date=1439187061' Alıntı:
Kötüden örnek olmaz Ercan.

Herkes kendinden daha kötüsünü örnek vermeye başlarsa bu iş nereye gider?

Özelde herkes istediğini etsin. Kim karışabilir? Kimse. Özel
Ne amacı bu zaten. Genelde bu yapılmaz.

Bu arada arkadaşlar ciddi olarak tartıştığımız konu bu mu?

Bir markanın adının doğru yazılıp yazılmamasını mı tartışıyoruz?

Hayır, bu durum bir de aynı kanser vakası gibi yapılıp her konuya sıçrıyor. Şu an alakalı alakasız kaç konuda bu anlamsız 'şaka' döndürülmüş belli değil.
Yılmaz abi formda saygı duyduğum gönderilerini zevkle okuduğum büyüklerimdensin.

Yalnız burda markayı karalama aşağılama vs. niyetimiz yok formda özelden de bir çok kişi yazdı bana Yusuf abi ile sizin böyle atışmanızı ve asla birbirinizi kırmadan devam etmenizi kıskanıyor ve takip ettiklerini söylen abilerim de oldu ve bunu dediğim gibi topikte devam ediyoruz.

Zaten kişide niyet önemli iyiye mi kötüye mi formda farkında.

Ha birçok konuda 'ergud ve döytz' terimleri ile farkılılık kazanmış olabilir ama niyetimiz ne konuyu bozmak ne de başka yere taşımak olmadı.
Eğer öylede olduysa 'Tüm Trakkulüpten Üyelerinden Konu Sahibinden de Özür dilerim'
Fazla tartışalacak bir konu üzerinde durduğumuzu sanmıyorum Yılmaz abi :)

Ercan AYKUŞ link=topic=85101.msg1017206#msg1017206 date=1439188856' Alıntı:
Yılmaz abi formda saygı duyduğum gönderilerini zevkle okuduğum büyüklerimdensin.

Yalnız burda markayı karalama aşağılama vs. niyetimiz yok formda özelden de bir çok kişi yazdı bana Yusuf abi ile sizin böyle atışmanızı ve asla birbirinizi kırmadan devam etmenizi kıskanıyor ve takip ettiklerini söylen abilerim de oldu ve bunu dediğim gibi topikte devam ediyoruz.

Zaten kişide niyet önemli iyiye mi kötüye mi formda farkında.

Ha birçok konuda 'ergud ve döytz' terimleri ile farkılılık kazanmış olabilir ama niyetimiz ne konuyu bozmak ne de başka yere taşımak olmadı.
Eğer öylede olduysa 'Tüm Trakkulüpten Üyelerinden Konu Sahibinden de Özür dilerim'
Fazla tartışalacak bir konu üzerinde durduğumuzu sanmıyorum Yılmaz abi :)

Sağ ol Ercan.

Atışmalarınız devam etsin zaten. Buna herhangi bir itiraz yok, kimse de itirazda bulunmamalı. Bunlar tuz biber.

Ama
Türkçe telaffuzu olan 'Deutz' demek varken,
İngilizce telaffuzu olan 'duits' demek varken
Almanca telaffuzu olan 'duutzs' demek varken

'Döytz' demek?

Üstüne bunda ısrar etmek, sürekli kullanmak, bir süre sonra irite edici olmaya başlıyor.

Anlayışın için sağ ol Ercan.

Nasreddin hoca misali herkes kendi açısından haklı..

yalnız Yusuf gözlerim yaşardı gümekten:) buralarda:

Avni ' ye.. Evni

Ahmet ' e.. Ehmet vs derler hakkaten:)

Yılmaz.. aşıklar nasıl atışırsa.. bizim millet sever böyle tatlı tatlı şakalaşmayı.. kızma normaldir:)

UÖZKAN.77 link=topic=85101.msg1017468#msg1017468 date=1439314787' Alıntı:
Nasreddin hoca misali herkes kendi açısından haklı..

yalnız Yusuf gözlerim yaşardı gümekten:) buralarda:

Avni ' ye.. Evni

Ahmet ' e.. Ehmet vs derler hakkaten:)

Yılmaz.. aşıklar nasıl atışırsa.. bizim millet sever böyle tatlı tatlı şakalaşmayı.. kızma normaldir:)
umut abi selahattin e seleddin de ayrı bir boyut kazandırıyor ;)

Ynt: yenı deutz

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=85101.msg1037394#msg1037394 date=1448144885' Alıntı:
cumartesi same- deutz bayiine gittim 3045 le alakalı pek bişey bilmiyorlar.sadece manisa fuarı için gelmiş sonrada fabrika geri istemiş.acaba ön sipariş toplayıp öylemi üretime geçecekler?.yeteri kadar sipariş toplayamadılar heralde.
bu arda 55 lik same ile deutz gördüm..herşeyile aynı yalnız deutz 1500 tl farklı.birini alacam bakalım hangisi