YENİ CASE JX PRO 90 LIK ALDIK HANGİ PULLUK VE KAÇLIK ALMALIYIZ ÖNERİLERİNİZ...

Ynt: YENİ CASE JX PRO 90 LIK ALDIK HANGİ PULLUK VE KAÇLIK ALMALIYIZ ÖNERİLERİNİZ...

Nakitin varsa dönerli pulluk almanı tavsiye ederim. Yastıklama dönmekten nefret ediyorum, tarla çok olsa parasını gözüm görmeyecek alıcam hemen. ama tarla az, bi senede hepsinden kazandığım parasını öder ödemez.

Ynt: YENİ CASE JX PRO 90 LIK ALDIK HANGİ PULLUK VE KAÇLIK ALMALIYIZ ÖNERİLERİNİZ...

bence 4 / 14 motora tam oturmuyor bende vardı 90 lık vama degıstım sımdı 100 luk case aldım gelmesını beklıyorum bu gunlerde gelecek bende ona alacam pulluk ama ne alacagımı bende bılmıyorum ama 90 lıga 4 / 14 alpler tam oturmuyor kasıyo tercıh senn

KAPLICAKENTLİ link=topic=51252.msg569743#msg569743 date=1332859374' Alıntı:
bence 4 / 14 motora tam oturmuyor bende vardı 90 lık vama degıstım sımdı 100 luk case aldım gelmesını beklıyorum bu gunlerde gelecek bende ona alacam pulluk ama ne alacagımı bende bılmıyorum ama 90 lıga 4 / 14 alpler tam oturmuyor kasıyo tercıh senn
inanalım mı :)

hayırlısı olsun en iyisini yapmışsın bizim buralarda Ünlüden başka pulluk göremezsin motoru tutmaz güzel devirir. güle güle kullan.