Evet butün ponpaların uçları standart hepsine uyarmanuel pompalarada uyumlu olur mu
Evet butün ponpaların uçları standart hepsine uyarmanuel pompalarada uyumlu olur mu
Bu makineden baktım da epey fiyatlıydı, rica etsem bahseder misiniz biraz makineden?
1 seneden fazladir kullanıyorum uretici firma facede kapıda ödemeli reklam yapıyordu 1200 tl fiyat vardi ben tesadüf gittigidiyorda gezinirken gordum 649 tl ye almistim ben cok cok memmunum 15 kg den fazla gres kullandim bi sıkıntı yok köyde herkez makina ekipman yağlamaya bana geliyorBu makineden baktım da epey fiyatlıydı, rica etsem bahseder misiniz biraz makineden?
649 baya uygunmuş bana hiç denk gelmedi1 seneden fazladir kullanıyorum uretici firma facede kapıda ödemeli reklam yapıyordu 1200 tl fiyat vardi ben tesadüf gittigidiyorda gezinirken gordum 649 tl ye almistim ben cok cok memmunum 15 kg den fazla gres kullandim bi sıkıntı yok köyde herkez makina ekipman yağlamaya bana geliyor
Bu uçtan ben de aldım ancak etrafından kaçırma yapıyor. Sizinki de yapıyor mu kaçırma ya da ayarı falan yok sanırımArkadaşlar bu ürün kilitlemeli gresörlük olarak geçiyor biraz pahalı ama gayet kullanışlı
1/8 olanmı yoksa 1/10 mu uygun efendimEvet butün ponpaların uçları standart hepsine uyar
Benim aldıgım 1/81/8 olanmı yoksa 1/10 mu uygun efendim
TeşekkürlerBenim aldıgım 1/8