caselli üstüne römork yok ama 40000 tlde çok sanayide ustalar ile görüş gayet güzel yapıyor geçen yıl bizde baktık 10tonluk caselli 22bin istediler 15tonluk kayılar 19 bine anştık tkk ile 4 yıl ödemeli aldık şimdiden hayırlıolsun
XERION.. senin attigin tipler arkaya hic basmaz duzde cok guzel gider.. ama as 950 den yapilsa hem duzde hem inis cıkista iyi gider.. motorun arkaya binerse hem frene hem cekise faydasi olur..
Kasasi sasesi tekeri damperi temiz.. kupasi kafasi berbat olsun as950 bulup kestimi.. hafriyata agir yuke birebir derim..
Arkadaşlarlar teşekkür ederim hepinize ben römork önerisi istemiştim. Herkesin kendi tercihi olduğuna inanıyorum. Ben o kasayı alıp ustayla uğraşamam. Gidip hazırını alır garantili kullanırım bu demek değil sizin fikrinize saygı duymuyorum. Ama konu başlığım römork markası önerisiydi. Palazoğlu ve Caselli den başka bir öneri de alamadım. Tekrar teşekkür ederim iyi günler
Arkadaşım öncelikle ne alırsanınz alın hayırlı olsun . ben şahsım olarak size GÜRŞAH RÖMORK malkara ile muhakkak görüşmenizi öneririm . tel no = 0282 427 16 42
1= istediğiniz ölçülerde ve istediğiniz özelliklerde kendi imalatı sağlamlık konusunda tartılmasız 1 numaradır.açın telefon konuşun . ebat , boy, genişliklik ,kanat yüksekliği . istediğiniz ölçülerde ve istediğiniz opsiyonlarda kasa ( DIŞI AĞAÇ , İÇİ SAÇ ) YAPIYORLAR .isterseniz kasanın tamamını saç ta yapıyorlar . geçen hafta balıkesire 1 adet saç kasa yapıyorlardı .
2= taban sacı 5 mm şu anda tabanı 5 mm olan hiç yok . ben caselli . köksal fermak bunların tamamı ile uzun uzun konuştum gürşah sipariş verdim.
1 =
Dorse römorklar çok ucuz normal romrokun yarı fiyatına. Freni damperi körüğü her şeyi sıfır hemdeCaselliye kötü diyemem.. ama kendi adima o paraya 2. El kamyon tir dorsesi bakarim.. hazir bozma tarim romorklari bile var