Valla hiç bakmadım öyle fazla inceleyip almadık zaten bir anda oldu. Ama pullukta çok seri gidiyor yolda da 45 i geçiyor. Ciddi Arıza yapmazsa güzel makinaya benziyor. Ama bu kadar performanslı oluşu korkuttu doğrusu beniMotoru Ne marka? Hayırlı Olsun Tekerine Taş değmesin[emoji609]
Fiat patent ile dir tümosan motorlariMotoru Ne marka? Hayırlı Olsun Tekerine Taş değmesin[emoji609]
Sanırım 2018 8075 de bu koltuktan var bu yüzden uyar diye düşünüyorum.Hayırlısı olsuniyi gunlerde kullanin. 2011 8095 e bu koltuklardan takılabiliyormu acaba? Bilgisi olan varmi?
Keşke power shuttleli olani alsaydiniz
Evet mart ayında konya fuarinda tanıtıldıPowershuttle olanı mı var ki?
Hayirli olsun. Pulluk alacak misiniz, kudretin pulluklari mi kulanacaksiniz?
Debriyajla ilgili sorunların 2016 öncesinde olduğunu ancak şu an olmadığı bilgisini öğrendik. Yağlama problemini bilmiyordum. Bakalım artık ne kadarı doğru görecez. İnşallah sorun açmaz pişman etmez temennisindeyimMotor blok fiatların silindir yuvaları genişletilmiş dolayısıyla pistonları büyüyülmüş.ayrıca turbo intercoler ve lda ile güçlendirilmiş bu yüzden de çelik piston kullanılmıştır.gövde ise başakta kullanılan gövde carraro.kronik sorunları yağlama pompası bozulması ile motorun pert olması , en çokta Debriyaj baskı balatasını 150 saat gibi kısa sürede bitirmesi.daha başka sorun var mı bilmiyorum