Ynt: yeni aldığımız TD 90 D
evet tutuyorum ben aradıgında 15-20 dk de benim yanımda veya tarlaya geliyor 15 km lik yoldan nh motormu burak allahını demişsinki 3-5 adam çok yakıyo diyincemi çok yakıyo diosun bide sitede çok yakıyor diyorsun o zaman devlet çiflişgindeki adamlar neden valtra yı tercih ediyorda nh yi tercih etmiyor sen onu söyle nh artık bitti
bir sürü traktör çıktı
nh_fıat link=topic=41562.msg390105#msg390105 date=1303921707' Alıntı:burda 1 tane bile valtra yok köyde toplasan 30 traktör anca çıkar en fazla 15 tanesi yeni dir 10 tanesi nh
valtra piyasası yok bişeyi yok sitede kaç defa dek geldim çok yakıyo yok bilmem ne ..sizn köyde 9 tane valtra var ama burda 1 tane bile yok ama sizin köyde yin nh varmış adam kullanmayı bilmiyosa biz napalım o kadar kullanan var hiç biri demiyorda çok yakıyor diede 3 5 adam çok yakıo diyincemi çok yakıo
bu kadar vatandaş nh kullanıyor gerizekalımıda kullanıyorr o zmn herkez valtraya döner çifçide biliyor kimin ne oldunu herkezin aklı var isteyen istedini alır mis gibide kullanır sen valtrayla nhnin servisini bir tutabiliyomuusn ??
evet tutuyorum ben aradıgında 15-20 dk de benim yanımda veya tarlaya geliyor 15 km lik yoldan nh motormu burak allahını demişsinki 3-5 adam çok yakıyo diyincemi çok yakıyo diosun bide sitede çok yakıyor diyorsun o zaman devlet çiflişgindeki adamlar neden valtra yı tercih ediyorda nh yi tercih etmiyor sen onu söyle nh artık bitti
bir sürü traktör çıktı