Yeni Aldığımız HMS 650 Çift Disk Gübre Serpme Makinası

Arkadaşım Hayırlı uğurlu olsun.Kullanan kişilerden yorum alarak aldıysanız ve kalitesinden yana bir sıkıntı yoksa ben de bugün-yarın 1000 lik olanı sipariş edeceğim.Vereceğiniz bilgiler yol gösterici olacak yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

fabrika çift pistonlu olduğunu söyledi,ayrıca üstünün çadırı da varmış(bu benim için çok gerekli).bir de diskler arası açık hoşuma gitti sağlam duruyor.Ayrıca kırmızı olsun beş fazla olsun :D

Yılbaşından önce aldık bizde.1200 lük modelini ilk defa kullanma şansımız oldu üreleri atarken şaft arızalı çıktı 10 metre saçtıktan sonra iptal.traktöre takılan tarafın cırcırı bozuk imiş.yenisini alıp taktık mecburen.ayrıca ayar kolları ikiside aynı baremde atıyorum ikiside 30 da sağ göz soldan çok önce bitiyor.ufaktan kısmaya başladık ine ine 25 e kadar indik şuan sol 30 sağ 25 .20 kg üre düşürdük büyük uğraşlar sonucu.tecrübem bu karar sizin

Yılbaşından önce aldık bizde.1200 lük modelini ilk defa kullanma şansımız oldu üreleri atarken şaft arızalı çıktı 10 metre saçtıktan sonra iptal.traktöre takılan tarafın cırcırı bozuk imiş.yenisini alıp taktık mecburen.ayrıca ayar kolları ikiside aynı baremde atıyorum ikiside 30 da sağ göz soldan çok önce bitiyor.ufaktan kısmaya başladık ine ine 25 e kadar indik şuan sol 30 sağ 25 .20 kg üre düşürdük büyük uğraşlar sonucu.tecrübem bu karar sizin

Kalibrasyon zaten her makinada biraz sıkıntılı sanırım onu deneyerek göreceğiz onu kafama takmıyorum.Şafttan yana hiç sıkıntı yok evde envai çeşit şaft var garantiden gelene kadar beni yolda koymaz makina şaft bozulsa bile.
Bu iki problem dışında kronik birşey yoksa almayı düşünüyorum.

Kalibrasyon zaten her makinada biraz sıkıntılı sanırım onu deneyerek göreceğiz onu kafama takmıyorum.Şafttan yana hiç sıkıntı yok evde envai çeşit şaft var garantiden gelene kadar beni yolda koymaz makina şaft bozulsa bile.
Bu iki problem dışında kronik birşey yoksa almayı düşünüyorum.
Muzaffer hocam size bu konuda Gökhan ÖZKAN daha detaylı bilgi verir ,onunla iletişime gecin derim .

Eskisinden 2-3 tane var emmi salim aşırmasın diye sakladım 2 sini Daha iyisi senin olsun emmi Laz'ım olunca al götür benim 1 günlük işim var bilemedin 2

ilk önce hayırlı olsun. brandasının farkını verip almanı tavsiye ederim. 5 yıl kadar önce bende 800 kg lık olanından aldım. ancak pervanenin açıları tutmuyordu ayar çekince düzeldi. pervanenin de fotosunu atar mısın.?

Arkadaşım Hayırlı uğurlu olsun.Kullanan kişilerden yorum alarak aldıysanız ve kalitesinden yana bir sıkıntı yoksa ben de bugün-yarın 1000 lik olanı sipariş edeceğim.Vereceğiniz bilgiler yol gösterici olacak yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

fabrika çift pistonlu olduğunu söyledi,ayrıca üstünün çadırı da varmış(bu benim için çok gerekli).bir de diskler arası açık hoşuma gitti sağlam duruyor.Ayrıca kırmızı olsun beş fazla olsun :D
1000lik ve içine girecek gübre ile beraber çok ağır olur traktör tekeri arazide derin iz bırakir ekine zarar verir.diye düşünuyorum..600 luk kullaniyorum

1000lik ve içine girecek gübre ile beraber çok ağır olur traktör tekeri arazide derin iz bırakir ekine zarar verir.diye düşünuyorum..600 luk kullaniyorum

Ben de araziye römork götürmeyim evden doldurup götürürüm diye düşünüyorum.İlaç atma makinesini de 600 lük almıştım çok pişmanım 1000 lik almadığıma.Yarın sipariş etmeyi düşünüyorum gübre atma makinesini kullanan arkadaşlar da onay verirse.

Hayırlı olsun Emrah hocam kış bitti pek gelmedin buralara.
Akrep krala selam ;)

sağol dostum koşturmaca diyelim anca uğruyoruz tekkeye :D aleykum selam

Hayırlı olsun kadam geçerken biçim arazilerinde gübre saç sülfat atcaz bu sene [emoji123] şişeçek :))) kullanınken video atarsın kadam dönder Bi arıza var arada üst üste atıyor çekiçkeser arıza yaptı marka kalmadı :)))

savbol kadam senin iş bitmez al götür at kendin haftasonu çiftçisiyim ben :D dönder ve gençlerden daha iyi oldugu dusuncesındeyım ama deneyıp gorucez tecrube edıcez...

Tekrardan ahyırlı olsun agam acaba bnmm mıtsuya sıgarmı bu :)

sağolasın bilader sığmasın diye böyle aldım ben zaten :D

ilk önce hayırlı olsun. brandasının farkını verip almanı tavsiye ederim. 5 yıl kadar önce bende 800 kg lık olanından aldım. ancak pervanenin açıları tutmuyordu ayar çekince düzeldi. pervanenin de fotosunu atar mısın.?

sağolasın abi branda farkına gerek yok ki zaten içinde brandası var ambalaj oldugu için hazne içerisinde branda piston ve şaft oalrak geliyor...Ben açıları fabrikada ayarlatmıştım ama tarlada ne olur bilemem kullanıp göreceğiz bakalım epi topu 1 günlük işi var kullanım olarak senede 1 bilemedin 2 gunlujk iş bendeki...

sağolasın abi daha iyileri senin olsun...aynen içinde çadır şaft ve piston bulunuyor...araştırma yaptım bütçem ve kullanım alanım dahilinde bunda karar kıldık...

deneyip göreceğiz fabrikadan istediğim atış metresi ve kg sine ayar çeklip geldi ama denemeden bilemeyiz acıkcası Hunililer kadar dengesiz atmaz ne kadar kalibrasyon kacık olsa bile :) yasayıp görelim suan için kozmetik görüntü güzel..

hayırlı olsun abi bende yılbasından önce siparış verigim gms gençler 800 aldım 650 kgmu alıyo içi abi