Yeni Aldığımız Başak 2110S

Hayırlı olsun Mustafa , tarla ve saha performans paylasimlarini merakla bekliyoruz. Başak köklü bir firma , bu modeller ile iddialı konuma geldi piyasada , çok dişli rakipleri var , yerliler arasında rekabet kızışıyor.

Hayırlı olsun Mustafa , tarla ve saha performans paylasimlarini merakla bekliyoruz. Başak köklü bir firma , bu modeller ile iddialı konuma geldi piyasada , çok dişli rakipleri var , yerliler arasında rekabet kızışıyor.
Sağol Ufuk, 20 dekar Aysan çektim McCormick b105 ten daha iyi gitti bakalım bir kaç gün sonra pulluğa gireceğim. paylaşım yaparım.

Sağol Ufuk, 20 dekar Aysan çektim McCormick b105 ten daha iyi gitti bakalım bir kaç gün sonra pulluğa gireceğim. paylaşım yaparım.
Biz tek bir markadan gidiyoruz , minik filo hesabı. Senin bol renkli , farklı markalar var , bazen imreniyorum sana , her markanın farklı tadı vardir , farklı tecrübeler sunar

Hayırlı olsun Mustafa abi. Güle güle kullan. En sonunda orijinal kabine geçtin. Euro düşsünde sana bir tanede CLAAS alalım abi. Daha da rahat edersin....;)