Yeni aldığımız Azim Disk Tiller...

Ynt: Yeni aldığımız Azim Disk Tiller...

Hayırlı olsun İslam. Güle güle kullanın. Yakışmış MF ' ye...

Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim.MEVLAM bolkazançlı ve bereketli günlerde kullanmayı nasip etsin.Bu arada kırmızılarda karizma olmuş.

Hayırlı uğurlu olsun. Bende tercihimi Matris armoni ' den yana kullandım ama traktörüme bi gömlek büyük geldi.

Hayırlı uğurlu olsun İslam Gül ' e Gül ' e kullanın güzel alet.

Hayırlı olsun. Bir tavsiye bu aletler çok ağır kasislerden geçerken veya tarlada çalışırken arklara dikkat hiç açımaz bağlantı kollarını kırar mazallah.

Hayirli olsun güle güle kullan 20 li goblem var satarsam niyetim var ama ben yayli düşünüyorum kauçuğu zamanla parcaliyormus yayli ömürlük olur kanisindayim

vay kardeş hayırlı olsun.azim tercihin bencede iyi olmuş.nasıl ilk deneme sonunda sende benim gibi daha önce alsaydım dedinmi?

alipasalierkan link=topic=84491.msg1009711#msg1009711 date=1434999603' Alıntı:
Hayırlı olsun İslam. Güle güle kullanın. Yakışmış MF ' ye...
Sağol Erkan Abi . Kırmızıya kırmızı yakışır biz kırmızıdan şaşmayız :D D:

Ali Cebeci link=topic=84491.msg1009715#msg1009715 date=1435001783' Alıntı:
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
MF ' de çok karizma çıkmış
Teşekkürler. MF yi hiç sormayın çok yakışıklı kerata D: Nereden geçsem kasa tipinden dolayı tüm gözler üstümde oluyor..

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=84491.msg1009726#msg1009726 date=1435005368' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim.MEVLAM bolkazançlı ve bereketli günlerde kullanmayı nasip etsin.Bu arada kırmızılarda karizma olmuş.
Çok teşekkür ederim Abi . ALLAH hepimize bol kazanç versin. Bu sene kırmızı moda :D

dustero link=topic=84491.msg1009730#msg1009730 date=1435006237' Alıntı:
Hayırlı olsun islam sevindim almana :)
Sağolasın Abi Gobleyi 4x2 MF 3.085 PHANTOM a aldılar . 22 Lİ AĞIR TİP. Tamda çaprazdı. Allah kolaylık versin :D