Yeni aldığım kültüvatör...

Ynt: Yeni aldığım kültüvatör...

Hayirli olsun.. bunlardan piyasada cogaldi ama alirken dikkat edelim avrupa ayakli olanlar saglam seninkide avrupa ayakli. Bende 3 yil once almistim bks avrupa ayakli... Ozamanlar pek bilinmezdi aysan bosa aldiniz diolardi simdi herkez aliyor ama ayak meselesi onemli..

Teşekkürler. . Bizim burda senelerdir yaygın fakat şu bikaç senedir kullanım alanı genişledi. ..

ilhan35 link=topic=83231.msg993963#msg993963 date=1429182198' Alıntı:
Ne olursa olsun orijinal AYSAN. AYSAN firmasının üreticisi yetkilisi olarak söylüyorum.
7li çizel ve tekli patlatmamız Aysan marka. Fakat aysan markası eskisi kadar yaygın değil burada.

ilhan35 link=topic=83231.msg993963#msg993963 date=1429182198' Alıntı:
Ne olursa olsun orijinal AYSAN. AYSAN firmasının üreticisi yetkilisi olarak söylüyorum.
Aysan markası , Doğsan markasına satılmıştı galiba , hatta bir ara anket düzenlemişlerdi , Doğsan tarafı diye hatırlıyorum , Aysan markası ile devam edelim mi diye. Bu durum doğru mu?
Aysan markası bir döneme damga vurmuş , özellikle hafif tip kültüvatörlerde marka olmuş bir firma , trakyada genelde hangi marka olursa olsun hafif tip kültüvatöre Aysan derler :) Bu marka bilinirliği bakımından bence çok iyi birşey.

AYSAN MARKA OLARAK DEVAM EDİYORUZ. DOĞSAN FİRMASI BAŞKA BİR FİRMADIR HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOKTUR. MARKA AYSAN DEVAM ETMEKTEDİR. İRTİBAT TELEFONU: 0232 437 02 19
0541 714 05 07

ilhan35 link=topic=83231.msg995878#msg995878 date=1429723454' Alıntı:
AYSAN MARKA OLARAK DEVAM EDİYORUZ. DOĞSAN FİRMASI BAŞKA BİR FİRMADIR HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOKTUR. MARKA AYSAN DEVAM ETMEKTEDİR. İRTİBAT TELEFONU: 0232 437 02 19
0541 714 05 07

Doğsan firmasından bir yetkili, 'Aysan ' ı satın aldık' diye açıklama yapmıştı forumda. 'Isim hakkını da alalım mı?' diye kamuoyu yokluyordu.

Çok ilginç.

evet haklısınız öyle bir anket yapmışlar bende forumda gördüm.AYSAN ile ilgili sorun problem olursa tek yetkili olarak beni bulabilirsiniz.

Merabalar hayırlı olsun.Bende sizlere bugün aldığımız tt 55 4×4 için en iyi kültüvatör hangisi diye sormak istiyorum..bahçe için ve geniş biraz taşlı bir arazide kullanmak üzere.dik yaylı yatık yaylı ve kaç bıçaklı tavsiye edersiniz.şimdiden teşekkür ederim

Veli Bey hayırlı olsun, motorun beygir gücünü söylermisiniz. Ekte sizin için broşür gönderiyorum oradan hangi aleti almak istiyorsanız yardımcı olmaya çalışacağım. Tel numaram : 0541 714 05 07

Resimler ve ekler

• AYSAN.jpg
    AYSAN.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 118
  • AYSAN.jpg
    AYSAN.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 115