Yeni AHIR YAPACAĞIZ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYRM

IMG_6305.JPG
Daha 1hafta önce montajı bitti. 70.70 ikiz kapama köşebentten. 15mt.
20 mt örme makas sağlam olma diye düşünüyorum.

Saç altına pres kontraplaklar var onlardan döşemek lazım birdenpolimer kaplama çıkmış eni 1 metre boyu istenilen ölçüde kiremit rengi ve deseninde

Saç altına pres kontraplaklar var onlardan döşemek lazım birdenpolimer kaplama çıkmış eni 1 metre boyu istenilen ölçüde kiremit rengi ve deseninde
Bu bahsettiginiz polimer kaplama benimde ilgimi cekti
Cok esnek bir malzeme ama izalosyona uygunmu bilmiyorum. Yazin sicakta isininca sicakligi altina gecirmi ki.
Kullanan arkadaskardan yorumlar bekliyorum

Hocam 15x20= 300 m2 yeri böyle yapmak ne kadar tuttu ? Bunu yaparken sadece direklerin olduğu yerlere beton dökülüyor galiba ortalama kaç cm derine beton dökülüp yapılıyor bilginiz var mı ?

40x40 döktük.direklerin altına ankalaj yaptık
Ben burayı guncel fiyatlar ile 4 padok demiri 3 tarafı bims duvar olacak sekilde 74 e malediyorum.
Not makas ve ayaklar ikinci el
Toplam alan 360m2

okan o taş duvarla ugrasacagına hazır kalıp yaptır bı beton at gıtsın galıba pompaya da gerek duyulmaz betonu at gıtsın o taşı örecek ustada senden aynı parayı alır

senin orası kaç metre bizde geçensene 15 bıtaraf 15 bır taraf olmak üzere 2 metrre yukseklıktew 10 bın tutmuştu 1 metre yukseklık yeter bence sana aslında kendın yapsan çok ıyı olur

1 metre yetmiyor 150 vaye 200 cm olması lazım hayvan haşat atlıyor kıyıda olunca ev kalınlık ne yaptın duvar kalınlığı

Şimdi baba bayır aşağı 3 e bölelim diyor bende altını betonlasak mi betonlarsak basamak basamak olacak temizliği nasıl olur düşünüyorum bakalım

bi yap bakalım yapınca nasıl durum ortaya çıkacak memmun kalmazsanız tekrar yaparsın biz bi kere bı yer yaptık uc kere yıktık tekrar yaptık dedem olsun bu sefer ıyı oldu dıyor