Mısır ları ektimi sizin oralar. Sizin orda araziler çok güzelBende çırpıdanım.
Mısır ları ektimi sizin oralar. Sizin orda araziler çok güzel
Başladık ekmeye yavaş yavaş.evet sizin topraklara göre daha iyi bizim buralar.
Biz buğday gubrelerini bile el ile attık ne mümkün tarlaya girmek yürüyerek gecemiyoruz tarladan bizim buranin toprağı çok ağır slaj yerinde 14 numara donerli pulluk la ağlıyor 5105m john deereBaşladık ekmeye yavaş yavaş.evet sizin topraklara göre daha iyi bizim buralar.
Biz buğday gubrelerini bile el ile attık ne mümkün tarlaya girmek yürüyerek gecemiyoruz tarladan bizim buranin toprağı çok ağır slaj yerinde 14 numara donerli pulluk la ağlıyor 5105m john deere
Izmire giderken efe oğlu piknik yerini geçince sağdaki araziler karacaağaç köyüNeresi abi sizin oralar ben de ödemiştenim.
Tam olarak öyle olduğu söylenemez. Eski traktörümüz 5445'ti. Çok da adil karşılaştırma olmaz çünkü 5445'in motoru Perkins, yüksek hararetle çalışıyor ve çok yakıyor. Şimdiki 5611, Agco Power motorlu, harareti derece olarak hatırlamam mümkün değil ama %25'i geçtiğini görmedim. Yakıt olarak da çok çok az yakıyor 5445'ten... Keşke köyde olsam da dönüme kaç yaktığını tam olarak söyleyebilsem. Demem o ki AdBlue yakıt tasarrufunda büyük rol oynuyor. Kısa vadede masraf gibi görünse de uzun vadede kazanç sağladığını görebiliriz.Hayırlı bereketli olsun, kazasız belasız güle güle kullanın
adblue olmayan MF var mı?
adblue kullanan bir traktör benim için negatif bir özellik.
mazotu düşünen çiftçiye bir de iki depoda bir depo adblue almaya mahkum etmek vicdansızlıktır...
benim bildiği adblue nın mazotla alakası yok. yani az veya çok yakmasını etkilemez.
adblue, motordan çıkan egzost gazına püskürtülüyor, böylece egzost ile birleşip, bazı zararlı maddelerin veya dumanı bir kısmının havaya karışmasına mani oluyor....
Doğru... Yanlış düşündüm, hatalı bilgi için özür diliyorum. Nedense yakıldığını düşünmüştüm.benim bildiği adblue nın mazotla alakası yok. yani az veya çok yakmasını etkilemez.
adblue, motordan çıkan egzost gazına püskürtülüyor, böylece egzost ile birleşip, bazı zararlı maddelerin veya dumanı bir kısmının havaya karışmasına mani oluyor....
Orjinal kepçeli massey Ferguson 4708 traktörümüz 2 ayın sonunda geldi
30 000 liraya geldi bize 936 kepçe şimdi açılır kapanır kova geliyor hepsi içinde 30 000 çok kullanışlı söküp takmak bile kolay pimleri otomatik kitliyor hiç bir yeri kesip biçmiyorlarBen kepçe fiyatını öğrenmek istiyordum kepçe ayrıca kaça geldi.
Sağolun ALLAH razı olsunHayırlı olsun bereketli olsun ins
Sağolun ALLAH razı olsun