Elbette iyi orneklerde vardir ama galiba buyuk sermaye ile girenler mi aceba yoksa az kar etsede baska yerlerden de gelir oldugu icin zengin olup surup gidenler mi arastirmak lazim
Her bölgenin kendine göre ürünü var UfukElbette iyi orneklerde vardir ama galiba buyuk sermaye ile girenler mi aceba yoksa az kar etsede baska yerlerden de gelir oldugu icin zengin olup surup gidenler mi arastirmak lazim
İsmail abi silaj varya hani sütu artirabilir ama inekte sagligi nasil etkiliyor ucuzda aslinda galiba abi tonu 200 lira mi diyr duymustum ne birde abi bu silaj ineklerde koyunlarda sagligi nasil etkilerHer bölgenin kendine göre ürünü var Ufuk
Her ürün her bölgede olmuyor
Bu cok önemli bir işe başlarken bu is burada olurmu uygunmu kazanirmi sorusunun cevabını aramak lazim
Alaca inek nerde iyi olur
Etci inek nerde iyi olur
Yerli inek nerde iyi olur
Koun keçi nerde oy olur
Tavukçuluk
Arıcılık
İyi araştır mali
Yanlış yerde yanlış iş olusa yazik masraflar cok ağır geri dönüşü yok
Misir silaji cok guzel yemİsmail abi silaj varya hani sütu artirabilir ama inekte sagligi nasil etkiliyor ucuzda aslinda galiba abi tonu 200 lira mi diyr duymustum ne birde abi bu silaj ineklerde koyunlarda sagligi nasil etkiler
Bu isleri seviyorum da yapamiyom abi yer yok yurt yok para yok sermaye yok ten ben varim sehirden en kotu arsa 50 bin tl caresiz devam artik az parayla hic bir is olmuyorMisir silaji cok guzel yem
Ama dedik ya bilgi tecrube önemli
Karma karıştırma yapacaksın dengeli vereceksin mısırı bileceksin ölçüsünü
Ot silaji sınırsız verilebilir
Bende isin içinden biseyler anlatmaya çalışıyorum dilim döndüğü kadarBu isleri seviyorum da yapamiyom abi yer yok yurt yok para yok sermaye yok ten ben varim sehirden en kotu arsa 50 bin tl caresiz devam artik az parayla hic bir is olmuyor
Sen tecrubeyi konusturuyon abi tabiki senin yorumlarin her zaman takdir edilirBende isin içinden biseyler anlatmaya çalışıyorum dilim döndüğü kadar
Yanlış yapmasin genc yeni baslayan arkadaslar
Olacak is var olmayacak iş var
Parada olsa bazen imkanlar el vermiyor şehrede alıştık. Okul var hastane var . Şehirde ulaşım derdi yok imkanlar iyi . Köye gidecek adam her şeyi bitirmiş artık kendi başına kalmış olması lazım en büyük mesele okul.Bu isleri seviyorum da yapamiyom abi yer yok yurt yok para yok sermaye yok ten ben varim sehirden en kotu arsa 50 bin tl caresiz devam artik az parayla hic bir is olmuyor
Evet okul en buyuk meseleParada olsa bazen imkanlar el vermiyor şehrede alıştık. Okul var hastane var . Şehirde ulaşım derdi yok imkanlar iyi . Köye gidecek adam her şeyi bitirmiş artık kendi başına kalmış olması lazım en büyük mesele okul.
Bence birkere yoncayı dene derim kesif yemin boş olduğunu görürsün.sabah ver yoncayı akşam sağımda 5 kilonun 7_8 e çıktığını görebilirsin
Hemşo sizin ora iyimiş bizim artovada maksi 3 defaBen tokat niksarda yaşıyorum bizim burda sulamaksızın 7 biçim yapıyorum yoncadan nisanda başlıyoruz kasıma kadam