Yemciye para kaptırmak yok :)

Elbette iyi orneklerde vardir ama galiba buyuk sermaye ile girenler mi aceba yoksa az kar etsede baska yerlerden de gelir oldugu icin zengin olup surup gidenler mi arastirmak lazim

Elbette iyi orneklerde vardir ama galiba buyuk sermaye ile girenler mi aceba yoksa az kar etsede baska yerlerden de gelir oldugu icin zengin olup surup gidenler mi arastirmak lazim
Her bölgenin kendine göre ürünü var Ufuk
Her ürün her bölgede olmuyor
Bu cok önemli bir işe başlarken bu is burada olurmu uygunmu kazanirmi sorusunun cevabını aramak lazim
Alaca inek nerde iyi olur
Etci inek nerde iyi olur
Yerli inek nerde iyi olur
Koyun keçi nerde iyi olur
Tavukçuluk
Arıcılık
İyi araştır mali
Yanlış yerde yanlış iş olusa yazik masraflar cok ağır geri dönüşü yok

Her bölgenin kendine göre ürünü var Ufuk
Her ürün her bölgede olmuyor
Bu cok önemli bir işe başlarken bu is burada olurmu uygunmu kazanirmi sorusunun cevabını aramak lazim
Alaca inek nerde iyi olur
Etci inek nerde iyi olur
Yerli inek nerde iyi olur
Koun keçi nerde oy olur
Tavukçuluk
Arıcılık
İyi araştır mali
Yanlış yerde yanlış iş olusa yazik masraflar cok ağır geri dönüşü yok
İsmail abi silaj varya hani sütu artirabilir ama inekte sagligi nasil etkiliyor ucuzda aslinda galiba abi tonu 200 lira mi diyr duymustum ne birde abi bu silaj ineklerde koyunlarda sagligi nasil etkiler

İsmail abi silaj varya hani sütu artirabilir ama inekte sagligi nasil etkiliyor ucuzda aslinda galiba abi tonu 200 lira mi diyr duymustum ne birde abi bu silaj ineklerde koyunlarda sagligi nasil etkiler
Misir silaji cok guzel yem
Ama dedik ya bilgi tecrube önemli
Karma karıştırma yapacaksın dengeli vereceksin mısırı bileceksin ölçüsünü
Ot silaji sınırsız verilebilir

Bu isleri seviyorum da yapamiyom abi yer yok yurt yok para yok sermaye yok ten ben varim sehirden en kotu arsa 50 bin tl caresiz devam artik az parayla hic bir is olmuyor
Parada olsa bazen imkanlar el vermiyor şehrede alıştık. Okul var hastane var . Şehirde ulaşım derdi yok imkanlar iyi . Köye gidecek adam her şeyi bitirmiş artık kendi başına kalmış olması lazım en büyük mesele okul.

2006 da babam kurbanlık işini bıraktı ağırin şehir içinde kalmasından dolayı... O yıldan beri cesaret edipde başlayamadım birazda ne alıp ne harcayacağımıza alışmak maaşlı çalışmaya alışmak kotu her yıl bı 20 kurbanlık aliyim 50 kuzu alırım derim ama hep hevesle kalır belki bu gün olur ...