İş gücü çok fazla olucak işçiyle anlaşma sağla belli bir çalışmadan sonra ben gidiyorum demesin ileride büyüyecek bu yılı atlatalım daha güzel makinalar konforlu kılimalı alacaz deki adam işini düzgün yapsın şimdi adam çok yoruldu diyelim yem karma makinesine yem atıyor 10 balya atıyosa daha az atar adamla anlaşma sağla protokol imzalat şunu kesin yap işçi işten ayrılırken 15 gün önceden haber etmesi gerekir haber etmeden çıkarsa işçiden tazminat alınabilir
Hocam bu sene zaten eleman yok ben ve birader ilgileneceğiz o yüzden bırakmamız gibi bir olay söz konusu değil fakat dediğiniz olay çok mantıklı ileride işçi tutarken kontrat yapılıp imzalanması gerekli
Fiyatini bilmiyorum ama patpat motorla calisan resimdeki gibi birsey belki ise yarar, herhalde bir seferde 1000 kg falan goturur. Kesif yem tasima icin falan da ise yarar. Fiyat bilen var mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 22063
usta selamı aleyküm ne yaptın yem karma makinası iş görüyormu el arabsıylamı dağıtıyorsun hala. zor oluyormu.
Hocam 4 tekerlik bir araç yaptık onunla veriyoruz 200 hayvana tek kişi yarım saate veriyor ortalama 400 kilo alıyor
Senin sistem nasıl dostum resim atsana
Bende saskinlikla okudum.Ben de sasirdim. 250 bas besi demek ahir haric enazindan 1.5 milyon pesin para demek. 250x5000 0lsa 1.250.000 bir 250.000 yem isleri icin pesin olsa kalani vadeli alinsa yine yapiyor enazindan 1.5 milyon.
Emektar ikinciel Fiat elden gecirmek dahil 40.00o desek sasirmakta hakliyim galiba.
Hocam 4 tekerlik bir araç yaptık onunla veriyoruz 200 hayvana tek kişi yarım saate veriyor ortalama 400 kilo alıyor
Memnun musunuz makinadan kime yaptırdınız makinayı
Memnunuz hocam şuanlık işimizi görüyor. 2 tane 7,5 kw motoru var. Şener Değirmencioğlu diye birisi var Polatlı da o yapıyor.
başkan nasılsın yine dana aldın mı durumlar nasıl ithale devam mı
Aldık bee abi aldıkta oynadığımız tam bir kumar tadı tuzu kalmadı vallahi
Yem karma makinasına (yatay) yemlik şalgam İn kökünü yani yumrusunu bütün atsak kıyar mı? Yani inceltip diğer yemlerle homojen karıştırır mı? Makinaya atıp samanla vs karıştırarak koyunlara vermek istiyoruz
hKLIAIN BİRaz ortalık karıştı bugun küçük bir esnaf lokantasıyla konuştum o bile piyasa bıtık dıyor