yatay hidrolik pistonları fendt i dengede tutmaya çalışıyor...

Ynt: yatay hidrolik pistonları fendt i dengede tutmaya çalışıyor...

atilla link=topic=10147.msg105360#msg105360 date=1228588425' Alıntı:
azacık ilave kardeşime ... yatay piston olduğu için arkadaki yükü traktörün ağırlık merkezine iletiyor ..futbol topuna yakın dengeye sahip olmaya çalışıyor ...400 vario serisinden başlıyor...

evet abi haklısın . yolda ve tarlada çekiş durumunda çok önemli faydalar sağlar diye düşünüyorum ama normal zamanlardada bu videodaki gibi traktör kullanılmaz tabiki taktir edersen ... hatta bence vario kadar önemli bir özellik .. mekanik kadar statiğide önemli traktörün ...

okkangal link=topic=10147.msg105355#msg105355 date=1228588148' Alıntı:
ilginç. değişik bir test şekliymiş halka açık :)

testler ve başka metodlarla dayanım ölçmek yada bir takım bu tip showlar yapmak normal .. lakin şimdi bu motor yatay pistonlu tak puluğu kökle gazı diye kullanırsan motoru fendt değil ne olursa olsun bir iki seneye servise ortak olursun gibime geliyor .. normal hayatta böyle traktör kullanılmaz tabiki :)

testten ziyade bir gösteri olduğunu düşünüyorum gösteriye müteakipte test + gösteri = yorum sizin

meendiz beyin traktörüde yatay pistonlu....önemini daha iyi bilir...

Ben arkada 4 tonu kaldırıp tarlada hoppidik yapıyorum. Ön ağırlık 875, traktör 5500 kg. yani toplamda 10400 kg ya da başka bir bakışla 4000 kg a karşı 6400 kg. hiç bu kadar zıplatamadım. Helal olsun adama.. ))) Merkezi pistonunuz yoksa pek tavisye edilmez, varsa servis falan da gerektirmez..

Agri_King link=topic=10147.msg105596#msg105596 date=1228617528' Alıntı:
Ben arkada 4 tonu kaldırıp tarlada hoppidik yapıyorum. Ön ağırlık 875, traktör 5500 kg. yani toplamda 10400 kg ya da başka bir bakışla 4000 kg a karşı 6400 kg. hiç bu kadar zıplatamadım. Helal olsun adama.. ))) Merkezi pistonunuz yoksa pek tavisye edilmez, varsa servis falan da gerektirmez..

Olurmu hiç mendiz bey hiçte dengede tutamazmış zaten öyle bilirmişiz yatay olsa çapraz olsa nolurmuş sankizzzzzzzzz