Ynt: Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn
Ben de anlatayım madem.
Köydeyiz, gece tarlalara bakmaya gittik domuz filan geldi mi diye. Tarlalarda gezerken de korktuk bir kaç defa ama onlarda tilki filan çıktı onlardan korktuk. Asıl olay dönüşte yaşandı. Gece o kadar karanlıktı ki 135 ' in farlar aydınlatmıyor bile. Sonra traktör bir anda durdu. Arıza var ama çözemiyoruz. Telefon da çekmiyor, köye yürümek de kolay değil, uzaktaydık. Yarım saat filan uğraştık ama yapamayınca traktöre geçip oturduk. 3 kişiydik, benle bir arkadaş tekrar aşağı indik. Ben ışık tutuyorum, arkadaş da bakıyor bir şeylere. Bir anda arkamdan 'selamun aleyküm' diye ses geldi. Dizlerimin bağı çözüldü. Yavaşça arkamı döndüm, 70-80 yaşlarında bir dede. Suratını göremedim ama yavaş yavaş yürüyerek gitti yol boyunca. Işığı filan da yok, bastonla gidiyor. Adam karanlıkta kayboldu. Bizim traktör de bir kaç dakika sonra çalıştı. Hemen atladık traktöre gittik ama adamı göremedik. Bizim köyden değildi. En yakın köy de araba ile yarım saat sürüyor. Gecenin bir yarısı, o karanlıkta, ışık ve tüfek olmadan gezmek akıl alır değil. Zaten ne işi var orada onu da anlamadım. En ilginç anım buydu.
Bir de yine köydeyim. Gece çeşmeye gidip su doldurayım dedim. Yakında çeşme var ama ben suyu daha iyi olan uzaktaki çeşmeye gideyim dedim. Köyün kangalları filan da var yanımda onlara güvenerek gidiyorum. Çeşmeye biraz yaklaştım, bir anda çeşmenin yanında bir şey olduğunu fark ettim. Durdum, köpekler fark etmedi. Çeşmenin yanındaki şey bir anda döndü bana doğru, kıpkırmızı parlayan gözleri vardı. Sanki lazer gibi, çok parlaktı gözleri. Köpekler kuyruğu sıkıştırıp vıyak vıyak kaçıştı bir anda. Neredeyse altıma edeceğim ama hareket edemiyorum
. Sonra fırladım eve son sürat. Çeşmeye gitmedim 1 hafta boyunca. Hala geceleri gitmiyorum o çeşmeye.