Ynt: Yaşadığınız ilginç korkunç hikayeler varsa buraya yazalım arkadaşlar buraya bakn
arkadaşlar bu anlattıklarım 100 % bizzat yaşadığım olaydır..ben çocukken yani ilkokul 4 . 5. sınıfa gittiğim dönemde . gene bir akşam babamlar komşuya gidecekler .ben her zaman önden giderdim .o gün gene önden çıkmıştım yola bizim evin yanında traktör koyduğumuz yer var orayı geçince şimdiki evi yaptığımız boş arsa var ,etrafındada temel için getirilmiş taşlar ve üzerlerinde mısır sapları ,neyse çıktım yolda giderken bir çıtırtı sesi ,kafamı çevirip baktığımda ne göreyim .şeffaf bir ışık . şekli insana benzeyen ama sadece şekil olarak belli ne yüz ne kolu ne bacağı belli ..sadece insan şeklinde ama büyük cüsseli aynı florasan gibi ışık veren bir yaratık .mısır saplarının üzerinden bana doğru ağır ağır yürüyor.ben şoke olmuş bir şekilde dondum kaldım .ve şoktan çıkıp koşarak eve gittim ve abimi çağırarak gördüğüm şeyi anlatarak gelmesini söyledim ..koşarak geri gittik .aynı şey olduğu yerde gene yürüyor fakat olduğu yerde .ikimiz birlikte iyice baktık ama bir türlü ne olduğunu anlayamadık .ve son gaz geri eve ...hala abimle ne olduğunu tartışırız ....aradan yıllar geçtikten sonra komşu çocuları evin yakınında merada koyun otlatırken tam akşamüstü saatlerinde bu dediğim cismi görmüşler koşarak bizim eve geldiler ..ne oldu diye sordum abi biz böyle böyle birşey gördük dediler ..lan oğlum o dediğinizi ben yıllar önce gömüştüm dedim .demekki bizim gördüğümüz şey gerçekti .evin yakınnda eski mezarlık var yıllar önce o mezarlığı bozup okul yapmışlar .. :S