Bugün tarım krediye uğradım parasını vermek için ama gübrelerin faturası gelmedi daha dediler.Bitki besleme bölümü altında en ucuz yaprak gübreleri konusunu incelemeni tavsiye ederim[emoji2]emeğini karşılığını inş fazlası ile alınsın magsul yaprak gübresi ile dönüme 1 kg attık kurak senesi faydası oldu bu sene bi fark olmadı birde niye toz atıyorsun ilaçlamada hiç toz atmadığım içn soruyom şelatlı olanlarını atıyoz biz fiyatlarını ögrensekbir sakılcası yoksa
Arkadaşlar potasyum sülfatı ve magnezyum sülfatı ayrı ayri eritmektense resimdeki ürününde iki besinde var. Yalnız oranlar biraz düşük kullansak olur mu. Eğer yapraktan kullanabiliyorsak dekara maximum ne kadar kullanabiliriz. Ekli dosyayı görüntüle 7373
abi limon tozuda atıyor bi komşu serinlik yapsın diye yapıştıcı olarakta kesme atıyor faydası yada zararı varmıdır
abi ziraatçı ile atıyorlar çinko sülfat üre limontozu kesme seker attılar bu sene açtığın konuğu okudum abi abi ilk 5yıldır sıvı gübre atıyoz abigeçen sene bırakmıştık içene koydukalrını seyler azalttılar galiba birde bidon diplerinde tortu oluyor soruyoz gübretaş a kalite diyorlar ilk seneler yoktu deyince o zaman fazla koymuşlar bunuda seminerde sohbet ettiğimiz sıvı gübreci ziraatçi dedi bu sene atmadık inş dediklerini deneme yapcam abiBiraz da ıhlamur eklesin. Boğazını rahatlatır.
fiyatları nasıl bu ürünlerin
Bugün gelen faturalara baktım demircan;28 tl/kg map:80 tl/25kg potasyum:84 tl/25kg çinko:58tl/25kg starweet yayıcı yapıştırıcı:9 tl/kg ürünlerin toplam fiyatı 2050 tl tuttu 700 dekar yer için
Dahil FiyatıFiyatlara KDV dahil fiyatlar mı? Yoksa KDV hariç birim fiyatlar mı?
Dahil Fiyatı
Gübreler de yüzde 1 starweet de 18Bu ürünlerde KDV oranı ne kadar? Bu fiyatlar geçen seneki fiyatlardan düşük
Güncel değildir belki bide şimşekli tarım market isimli güvenilir bi site var daha önceleri alışverişimiz olmuştu fakat kargo fiyatları yüksek.toz ürünler bölümünde bu ürünler var idi bi bak istersenGübrataşın perakende satış fiyatları bu sitede yazıyor ama fiyatlar çok yüksek
http://gubretasbahcem.com.tr/tarimsal-urunler
Güncel değildir belki bide şimşekli tarım market isimli güvenilir bi site var daha önceleri alışverişimiz olmuştu fakat kargo fiyatları yüksek.toz ürünler bölümünde bu ürünler var idi bi bak istersen
Ürünlerin tamamını incelersen fiyatların güncel olmadığı kesin,dikkat edersen katı üre gübresi 95 tl yazıyor şuanda tarım kredi koop da 55 tlSite Gübretaşın olduğu için güncel olmama gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Biraz kargodan kaynaklanıyor ama fiyatlar %50-60 daha yüksek
abi ziraatçı ile atıyorlar çinko sülfat üre limontozu kesme seker attılar bu sene açtığın konuğu okudum abi abi ilk 5yıldır sıvı gübre atıyoz abigeçen sene bırakmıştık içene koydukalrını seyler azalttılar galiba birde bidon diplerinde tortu oluyor soruyoz gübretaş a kalite diyorlar ilk seneler yoktu deyince o zaman fazla koymuşlar bunuda seminerde sohbet ettiğimiz sıvı gübreci ziraatçi dedi bu sene atmadık inş dediklerini deneme yapcam abi