Yapışıklar:MF240-Pehlivan Omca pulluğu(ydincbayram ve ALİ SARAÇ'a selam olsun)

Abi merakin ve azmin sayesinde senden hic bir sey kurtulmaz Allahin izniyle.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun ama ''bahçecilikte başarı'' konusuna yazdığım gibi heves ve hayal (merak-azim) yetmez,konuyu en iyi bilenlerle (sizin gibi) işbirliği yapmak,görüşlerinden yararlanmakta gerekir.

cemal abi ben konuyu ilk açıldığında atlmışım herhalde 1 yıl sonra gördüm :) yakışmış namıssız 240 a :)
Atlamamıştın Ali kardeşim.Tşk.
Takım tutmam ama haklısın kırmızı ve sarı birbirine yakışan renklerdir.
Konuyu 10 ay sonra hortlatmamın sebebi resimlerin kaybolması.Sitenin yeni halinde resim kullanma işini pişirdim.Artık hızlıresim.com'u kullanmayacam ve resimlerim kaybolmayacak.Diğer kaybolan resimlerimi de tekrar yükleyecem.
Aletin meraklısı çok.Her ilçeye gidişimde sanayide vs en az 3 kişi yolumu kesip ''bu ne işe yarıyor''diye soruyor.Üç hafta önce beton için çakıllı kum ve çimento almaya gittim.Orada kum yüklenirken soran 2-3 kişiye izahat verdim.Dönerken alışveriş için marketin önüne parkettim.Çoktığımda yine bir meraklı grubu 3-4 kişi aleti inceleyip yorum yapıyorlardı.Onlara da açıklama ve çalışma gösterisi yaptım. 100 bin liralık traktör alsam böyle ilgi çekmezdi :)

Cevap: Ynt: Yapışıklar:MF240-Pehlivan Omca pulluğu(ydincbayram ve ALİ SARAÇ'a selam o

Manuel.Atari kullanmak gibi .Biri küreği toprağa indirip kaldırıyor,diğeri traktörden uzaklaştırıp yaklaştırıyor.
Aman abi dikkatli kullan hafta sonu köydeydim. birisi bunun benzerinden almış. Traktörün neresine bağlanıyorsa, galiba gövdeden bir yerden orayı kopartmış. taşa mı denk geldi yoksa bağa giderken yolda hızlıydı yere mi vurdu bilmiyorum.

Cevap: Ynt: Yapışıklar:MF240-Pehlivan Omca pulluğu(ydincbayram ve ALİ SARAÇ'a selam o

Aman abi dikkatli kullan hafta sonu köydeydim. birisi bunun benzerinden almış. Traktörün neresine bağlanıyorsa, galiba gövdeden bir yerden orayı kopartmış. taşa mı denk geldi yoksa bağa giderken yolda hızlıydı yere mi vurdu bilmiyorum.

Sağolun.Yukardaki fabrikasında alınan resimden görülebileceği gibi sarı renkli kısım standard.Siyah renkli ağır bir parçanın şekli ise traktörün markasına göre değişiyor ve uyum parçası.Benim traktör için şanzımanın altında dört civatanın tutttuğu bir sac var ,bunlar çıkartılıyor alet civata ile bu yerlere takılıyor,sarı kısım da buna civata ile bağlanıyor.Bu yer zaten anladığım kadarıyla bu tip aletler için ve her markada var.Usta telefonla tarif etti,ben böyle bir yeri bilmiyordum.Doğru o bölgeyi kopartabilir çünkü alet ağır,dikkatli olmak gerekir.Aleti hiç sökmedim.Başlığı ''yapışık kardeşler'' olarak düşünmüştüm ama sığmadı.Muayenede sorun çıkacakmı bilmiyorum.