Yalova New Holland Bayisinden TD75D turbointercoler :)

Ynt: Yalova New Holland Bayisinden TD75D turbointercoler :)

Freston link=topic=47483.msg456628#msg456628 date=1318874039' Alıntı:
Bunlardan bizim köyde bir tane var traktör çok asılmıyor acaba traktördemi bir problemmi var yoksa bunların genelimi böyle deutz ile tarlaya girdiler aynı pullukla deutz bastı geçti yanından hemen patiye kaptırıyor çok boğulma yapıyor birde içiyor mazotu mübarek traktörü kötülemek için söylemiyorum bunları yanlış anlaşılmasın ama genelinde böyle bir problem var sanırsam.Ama ALLAH var şeklii çok güzel :)
eski td 75 ler 4 piston turbosuzdu motor güç vermiyodu ve agırdı çok hantaldı turbo intercolu yiyince kafası yerine gelmiştir diye düşünüyorum ve deutz lar hafife alıncak motor değil heleki avrupaları kullanılcak en iyi motorlardan birisi ;) bizim burda 70 lik zf erkuntla 75 lik deutz denediler tarlada 4 12 pullukta deutz erkuntu takmadı :)

Fıtıhım sen gel kubota bayisine Ali abi orda :) boşver tanımadığın etmediğin yerleri. Gel kubotaya de ki karnım çok aç ilk önce bi yemek yiyek de. Sonra bir güzel bin motorlara hangisi istiyorsan al git. Ne zaman istersen öde

doganbey1 link=topic=47483.msg457786#msg457786 date=1319021784' Alıntı:
Fıtıhım sen gel kubota bayisine Ali abi orda :) boşver tanımadığın etmediğin yerleri. Gel kubotaya de ki karnım çok aç ilk önce bi yemek yiyek de. Sonra bir güzel bin motorlara hangisi istiyorsan al git. Ne zaman istersen öde
ustad Ali abiyi biliyom nasipse gidicem bi çayını içmeye :D naparsın işte gönül maviden kopamaıyo bea hastalık oldu artık bu mavi bana :D ama kubotadanda geçemiyorum hani ikinciye bi traktör alsam oda kubota olur :D

şarklılı18 link=topic=47483.msg457899#msg457899 date=1319043493' Alıntı:
ustad Ali abiyi biliyom nasipse gidicem bi çayını içmeye :D naparsın işte gönül maviden kopamaıyo bea hastalık oldu artık bu mavi bana :D ama kubotadanda geçemiyorum hani ikinciye bi traktör alsam oda kubota olur :D
olum kopamasaydık biz kopamazdık sen bayramda gel de bi daha o td85 e biniyonmu kesin bayramda yada arefe günü gelin bi misafir edeyim sizi

mustafagursacli link=topic=47483.msg457922#msg457922 date=1319044536' Alıntı:
olum kopamasaydık biz kopamazdık sen bayramda gel de bi daha o td85 e biniyonmu kesin bayramda yada arefe günü gelin bi misafir edeyim sizi
hacı abi nöbetleri flan ayarlayabilirsem gelecem nasipse .bende çok merak ediyorum inşallah görüşmek nasip olur

mustafagursacli link=topic=47483.msg458159#msg458159 date=1319087754' Alıntı:
tabi gelde bak bakalım bu arada td85e kaçlı bıçak atıyosunuz..
abi sungurluyla kızılırmağın toprağı hemen hemen aynıdır , biz pulluk almadık komşununkiyle idare ediyoruz komşunun pulluğu 4 lü 13 numara ünlü pulluk , ama küçük geliyo TD daha yokmu diyo yani :D bizim aklımızdaki 5 li 12 veya 4 lü 14 numara pulluk almak ..