Bu soğukta 1 kişi bile yoktur diye düşünüyorum nisan 15ten önce zor ekilir bu sene Mart soğuk oldu toprak ısınmadan ekim olmazTrakyada Ayçiçeği ekim hazırlığı yapan varmi
Ben kasımda sürdüm, kısmet olmadı hastalık falan daha karıştıramadim. Bugün dolaştım baya agirdi girmedim. Sali yağışa göre haftaya cuma gibi hazırlıklara baslarim. Nisan sonu da duruma göre ekerim. Hava soğuk gidiyor , 20 dereceyi görsün önce. Siz ne düşünüyorsunuz?Nisan yağışlı gosteriyor
Büyük cesaretLuleburgaz türkgeldi tarim işletmesinde ayçiçeği ekiyorlar bu hafta
Geçen sene Mart ayında böyle soğuk yoktu geceler sıfırın altında şuan buğday bile çalışmıyor ayçiçek nasıl çimlenecekte toprağın üstüne çıkacak tohum satan bayilere danışın istersenizNisan yağışlı geçme ihtimali yüksek
Trakyada erken ekim yüksek verim geçen yıl mart ayinda ekenler ile dalga geçtik adamlar 300 kg biçti
Edirne Yıldırım da arkadaşım 2 yıldır şubatta ekiyor 300 den aşağı düşmedim dedi. Geçen sene 28 şubatta ekiyordu bu sene ne yaptı sormadım.Geçen sene Mart ayında böyle soğuk yoktu geceler sıfırın altında şuan buğday bile çalışmıyor ayçiçek nasıl çimlenecekte toprağın üstüne çıkacak tohum satan bayilere danışın isterseniz