Ynt: Volkswagen'in emisyon skandalı
Mitsubishiclubturkeydede mitsubishinin öyle sorunu yok.
O kadar sorunlu bi makine olması imkansız ama olsaydı eminim sınıf lideri olmazdı.
Aynen mf-nh gibi bu tartışma bitmez abi uzatmayalım en iiisi yoksa bunun sonu yok
Bu arada koyu mfciyim
Abi pikaplarda her zaman arka kaltuk dimdik olur.koridorlar link=topic=85727.msg1024417#msg1024417 date=1443678389' Alıntı:Aynı Mf Nh olayı gibi ülkemizde genelde Alman ve Japon araçlar kullanılıyor.Yol sesi almama yalıtım konfor işini Alman ' lar yapar motor ve yürür aksam işini Japon grubu.Benim aracım 101 kasa corolla efsane kasa diye geçer 4 yıldır bende hiç esirgemem tarla şantiye dağ taş nereyi bulsam giderim bi kez rot balans haricinde ayar yaptırmadım.Honda otomatik şanzıman konusunda hemen hemen lider kabul edilir .Bizim şirket her yıl çok sayıda farklı marka pick-up aldı Mitsubishi ve Mazda ön çekerden Isuzu d-max otomatik viteslerde hararet sorunu veriyordu Nissan skystar ve Toyota hilux diğerlerinden önde sağlamlık olarak ikiside on numara her markayı kullandım Mıtsubıshı L 200 yol tutuş konfor tam rezalet koltuklar okul sırası gibi.Dünyada ve ülkemizde Toyota önde Mazda Nissan daha donanımlı araç yapıyor fakat 2. el zayıf.Mesela herkes Pıonner teyp der Jvc Kenwood Alpine Sanyo Sony Aıwa geri planda kalır fakat aralarında fark yoktur.Japon markalar rakip görünsede birbirini tutar Alman elektronik devleri boşa batmadı.Mazda x-edos pek bilinmez piyasada az adamlar solar sunroof koymuş araca motordan bağımsız aküyü şarj ediyor ve klima vs aksamları çalıştırıyor park halinde.Tampon olayı bi yerde daha vardı adamlar yayayı düşünüyor fakat hafif bükülmede naylon hemen eğildi muhabbeti başlıyor.
Mitsubishiclubturkeydede mitsubishinin öyle sorunu yok.
O kadar sorunlu bi makine olması imkansız ama olsaydı eminim sınıf lideri olmazdı.
Aynen mf-nh gibi bu tartışma bitmez abi uzatmayalım en iiisi yoksa bunun sonu yok
Bu arada koyu mfciyim