Bizim osmanelide bayi getiriyo bende 15 dekar daha ekicem prosementi eksem yoksa gea mı karar veremedim gea 40 lira civari şuanda prosementi nekadar bilen varsa yazabilirmitopragim nerden tadarik edebiliriz bu tohumu. bu sene ekmeyi dusunuyorum
Bizim osmanelide bayi getiriyo bende 15 dekar daha ekicem prosementi eksem yoksa gea mı karar veremedim gea 40 lira civari şuanda prosementi nekadar bilen varsa yazabilirmitopragim nerden tadarik edebiliriz bu tohumu. bu sene ekmeyi dusunuyorum
Slm hemşerim yonca tohumu çeşidinde neye karar verdiniz?Tohumu ben piyasada bulamadım, eğer bulursanız paylaşım bekliyorum teşekkürler. Benim bölgede eksi 3 ve artı 1 arası geziyor. Tabiki eksi 10 lari gördüğü oluyor.
yonca ekecegine mısır ek bugday ek çok yorulursun çok canın sıkılır benden söylemesi 100 dönüm söküyorumBende bir haftaya allah nasip ederse ekim yapacağım. İç anadoluda çok tavsiye ettiler prosementiyi bende aldım onu ekeceğim. Ticari amaçlı 100 dekar arazide deneyeceğim inşallaj güzel sonuçlar alırım
15 dekar yoncami yarın soküyorum yilda 7 bicim yapabiliyordum 15nisan ilk bicim kasim son bicimyonca ekecegine mısır ek bugday ek çok yorulursun çok canın sıkılır benden söylemesi 100 dönüm söküyorum
selamlar iyi araştır ticari ise hiç ekme müşteri sıkıntı.
nasıl bakmak gerekir? bizde var cok memnun değiliz o yüzden soruyorum. ot oluyor , seyrek yerler var vs.En iyi tohum diye birşey yok bence yoncaya bakarsan verim alırsın