Ve nihayet traktör geldi CASE JX110 ama şikayetlerim var

Hayırlı olsun traktörünüz Allah kaza bela vermesin. Bahsettiğiniz sorunlar New hollandın klasik sorunları yapılır düzeltilir.

Hayırlı olsun.ankadığım kadarıyla sizde titiz birisiniz benim gibi :)ama traktorunuzdeki olaylar çozulebilecek şeyler.ben ikinci el jd6330 aldım onda bile bi suru şey toparladım.Koltuk yere esnedikçe vurma sesi jx100u sıfır aldığımzda vardı.arka camdanda mandal sıkı kapanmayınca cızırdama oluyordu.onun dışında şuan arada koltuk yayından gelen ses dışında bi gurultu yok.onuda arada sıvı yağla yağladıkça kesiyor.shutle çok sertse eğer.telin yağı soğuktan katılaşmış olabilir.veya yağı kurumuştur.isterseniz keyfi değiştrrsiniz 70liraydı enson.jd nin ki 450 lira.bunun gibi bir çok fiyat avantajı olucak.güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.

Debriyajın aşagıda kavraması balatanın ömrüne olumlu etkisi olur, dipte kavrıyorsa ve sorunsuz ayırıyorsa baskı yayları ve bilyası aşırı streste kalmaz ve daha çok dayanır.

Bide arkadaki cızırtı sesi orta kol boş konumdayken onu traktöre sabitleyen bi aparat var, o bağlı olduğu plakaya sürtüyor sorun değil, ikinci olasılık hidrolik valfler.

Vitesler ayırmıyor ayırıyor arasında biraz kalksa iyi olacak cızırtı muhtemelen kurt ağzından geliyor servise götürnce her yerine bakılacak

Hayırlı olsun, 2. vites dışındaki sorunlar dışarıdan müdahale edilip çözülür, tek sıkıntı 2. vites senkromec sorunu olabilir.

Hayırlı olsun.ankadığım kadarıyla sizde titiz birisiniz benim gibi :)ama traktorunuzdeki olaylar çozulebilecek şeyler.ben ikinci el jd6330 aldım onda bile bi suru şey toparladım.Koltuk yere esnedikçe vurma sesi jx100u sıfır aldığımzda vardı.arka camdanda mandal sıkı kapanmayınca cızırdama oluyordu.onun dışında şuan arada koltuk yayından gelen ses dışında bi gurultu yok.onuda arada sıvı yağla yağladıkça kesiyor.shutle çok sertse eğer.telin yağı soğuktan katılaşmış olabilir.veya yağı kurumuştur.isterseniz keyfi değiştrrsiniz 70liraydı enson.jd nin ki 450 lira.bunun gibi bir çok fiyat avantajı olucak.güle güle kullanın

Hocam yorumun için sağol shutle soğuktan olabilir bu kadar serrt olamaz hele power shutle