Yigenimin motoru
https://youtu.be/JMxDkTS7wVo
Valtra Zetoru yer Valtra autocontrollü mü?
Hahaha evet autocontrol ve lda takili
Autocontrolü ekipmana ve arazi şartlarına göre ayarını kullanım talimatına göre yapmaya özen göstersin. Yakıt ve çekiye çok katkısı var. Valtradaki kadar hassas hidroliği ben başka bir traktörde görmedim.
Bence yemez denedik çünkü Valtra A95'i olan bi abi kendisi denedi 5 li 12 numara pulluğu zetora taktık ben hiç binmedim pulluğun ayarlarını yaptı bindi sürdü takviye 5 ile zorlanmadan çekmişti.Valtra Zetoru yer Valtra autocontrollü mü?
Bence yemez denedik çünkü Valtra A95'i olan bi abi kendisi denedi 5 li 12 numara pulluğu zetora taktık ben hiç binmedim pulluğun ayarlarını yaptı bindi sürdü takviye 5 ile zorlanmadan çekmişti.
Abı bunun ıle Zetor 110 nasıl sence ıkısını de bılıyorsun cekıs olarak
Bence yemez denedik çünkü Valtra A95'i olan bi abi kendisi denedi 5 li 12 numara pulluğu zetora taktık ben hiç binmedim pulluğun ayarlarını yaptı bindi sürdü takviye 5 ile zorlanmadan çekmişti.
Toprak çok aşırı sert beton gibi. takviye 5 düz 2 ye çok yakın..Baki ya sizin oralarin topragi cok sert yada kullananlarda sorun var.senin motor 5li12yi seri2 ile ceker.takviye5 yavas bence
Bu traktorun sahibinde birde deutz çiftceker traktörde varmı?Bu sene bizim koyde belediyenin tarlalarını sürmeye sizin köyden biri gelmisti valtra ve deutzla bu valtrada ona benziyor acaba o traktörmü?
Aynen o traktorler.Cavlum mu sizin koy.dippatlatan cekip sürdüler
Evet Çavlum bizim köy deutzla dip patlatan çekip arkasından sürdüler.Mayıs ayıydı havada sıcaktı valtra ilk günler iyidi sonra hararet yapmaya basladı galiba kaportanın tamamını söküp öyle sürdüler
30 derken 1530 bicerdover mi diyorsun...Bizim köyde arkadaşın 85lik valtrasi var yanına 74luk Zetor aldı valtranin 5/14nolu pulluğu zetorunan 2 yıl kullandı sordum valtraynan niye surmuyon dedim Zetor valtra gibi cekiyo çokta az yakiyo dedi zetoru sattı 30 aldi 30 sattı sıfır tumosan aldı 75lik 4/14pulluk kullanıyor tumosana valtra gene yatiyo neden çünkü çok yakiyo satacak valtrayi alan olursa 2012 model a85 bin kusur saatte
LDA nedir?Arkadaşlar lda dediğiniz nedir biraz açıklarmısınız. Bende 2012 A95 aldım yakıtı fazla geldi.