Vaktiyle Nivayla Tarla Bile Sürülür Demiştimde Kimse İnanmamıştı:)

Ynt: Vaktiyle Nivayla Tarla Bile Sürülür Demiştimde Kimse İnanmamıştı:)

doğru pompa ayarıyla oynanabilir..

yalnız bunda 54-94 arası aynı kalıbı-ebadı kullanmış.. yani tonaj olmadımı.. yada diyelim arka kollarda güçlü olmadımı.. beygir artırmak çok anlamlı olmaz..

evet abi 1.7 motor..

Ladanın bi Fiat mazisi var ama.. sonuçta ruslar özgün bi millet.. doğan-şahinle uyumluydu bazı parçalar yinede..

Yalnız sürüş tadı ÇOK farklıydı, unutmadık keratayı.. römorkunu da vermiştik.. o yok ilanda..

Fiat değil kendi motoru ama 1970 ' lerde ruslarla italyanlarrın bi irtibatı olmuş.. dikkat et bu eski rus arabaları serçeye benzeyenler vardır..

Şanzımanları çok sıkıntılı yaa sürekli bagajda tamir çantası bulundurmak gerekiyor bir arkadaşın difransiyelde sorun oldu ön çeker iptal oldu sadece arka çekerle ilerlemek zorunda kaldı bi süre sonrada Niva ' lardan birini arkada bırakmak zorunda kaldık ben ön çekerle onun arkadan çekerle gelebildiği yerden çok daha fazlasını gittim Suzuki Samurai orjinal arkadan çekişle Lada ' dan daha iyi iş çıkardı. İkisi arasında kalsam Suzuki samurai derdim çok daha az dertsiz Lada ' nın orta difransiyel sürekli bozulma eylemi gösteriyor.