Uzel Traktör Üretim Başladı

Ynt: Uzel Traktör Üretim Başladı

Her bakımdan güncelleme şart alında farklı konularda yazan arkadaşlarımız oldu hattat ın 240 larda kullandığı perkins motorunun uzel den güncel olduğunu bunlara dikkat etmeleri gerekir eğer daha verimli daha sorunsuz, uzun ömürlü ise yenisi tercih edilmeli aynı şekilde vites seçeneği daha çok güncel şanzımanlar lazım. 240 yapılacaksa fren leri zahmet olmazsa yağ banyolu disk olmalı şu çağ dışı frenleri bıraksınlar artık. Son olarak Yusuf abinin dediği gibi biraz da görsellik ve ergonomi şart.

240 kuru balatada neymıs kuru balatanın bence tedavulden kaldırılması lazım guncelleme şart bencede farkLı markalardan hep aynı ferguson kasası gormekten yıldık artık uzel uretım yapıcaksa farklı bı kasayla yapması gerekıo bence

Bu tarz konularin altina daha oncede yaptigim uyarilari yapmak istiyorum.
Arkadaslar dikkatli olun.
Uzel bir traktor markasi degil markalasmaya calisti basaramadi batti.
Simdi yeniden acildi haberleri cikiyor ama 3 model 40 traktor resminden baska bisey yok ortada.
Ne resmi bir duyuru ne reklam var.
Mehmet simseker gibi parasi olan biri devralip fason massey uretimine girmis gibi
duruyor
deneyimli uzman kadro battigindan beri uzelde beklemiyor ya : D