Uygun Diskaro

Bizim böyle Ufuk uzun zamandir kullaniyoruz
Alpler tekerlekli x tipi diskaro
Goble den biraz daha hafif senin dediğin cekili diskaroya benzer ama tekerlekli tabi fiyati biraz pahali

Resimler ve ekler

• 20201101_122046.jpg
    20201101_122046.jpg
    536.3 KB · Görüntüleme: 27
  • 20201022_152551.jpg
    20201022_152551.jpg
    519.3 KB · Görüntüleme: 27
Şöyle bakınca 400 bine daha ıyı ve güzel yatırımlar var bu arada emre dün bir tane sulu tarlaya baktım 23 dekar galıba 200 bine alınır ama birisiyle konuştum 100 dekar altı sulu yaptıgı eziyete değmez dedi tarladan çıkmazsın dedi
Ala bilirsin dediği doğru hergun olmasada ara sıra, içinden çıkmayacan. Sağda solda da kiralama yapa bilirsin .
Ek soğanı patatesi zaten satıyorsunuz ekincede gelir getirir
Biz pancardan önce patates eker pazarda satardık. Şimdi toptan satıyoruz.
Amcanlar ile birlikte yapman lazım yoksa tek başına yapamazsın .
O bizi aşar abi ben aslında en çok esnaflığı seviyorum da tam bir raya koyamadık fırıncının kürek düzelince ekmek bitermiş bizimki o hesap şöyle yapalım böyle yapalım dıyoruz birden bişey çıkıyor düzen alt üst oluyor birde ortak olunca iş daha da karışıyor tek başımda zaten maddi gücüm sınırlı tecrübem az dondurma dükkanı açtım battım tek taş duvar olmuyor ama işin garibi ortaklık da da herkes ayrı bir yöne çekiyor
İşin başında duramadığın sürece her iş aynı elemanın umrunda olmaz esnaflık ta aynı olur

Ala bilirsin dediği doğru hergun olmasada ara sıra, içinden çıkmayacan. Sağda solda da kiralama yapa bilirsin .

İşin başında duramadığın sürece her iş aynı elemanın umrunda olmaz esnaflık ta aynı olur
Bilemiycem vallaha herkes birşey dıyor ne desek boş ortam riskli cesaret alamıyoruz

Ufuk senin dizkaranın neyi var .sizin orda tamiri mümkün değilse yerköy tarafında istediğin şekilde tamir ederler elindeki olanı yatak ve sinileri istediğin biçimde tamir ettir kullan.
sen ne için kullanıyorsun tohum öncesi son işlemi bununla yapıp üstüne ekimmi yapıyorsun . nadas tarımında pek ihtiyaç yok aslında bu aletede.