Senın kullandığını resmi var mı abi285 hidrolikli 32 diskaro olur bende 32 hidrolikli kullanıyorum 2yıl önce 28 li çekiliyle takasa bermiştim güzel iş yapıyor
Senın kullandığını resmi var mı abi285 hidrolikli 32 diskaro olur bende 32 hidrolikli kullanıyorum 2yıl önce 28 li çekiliyle takasa bermiştim güzel iş yapıyor
Köye gidersem çekerim özdeken marka yeniler tırtıklı oluyor onlar daha iyi bana bunlarda yetiyor büyük tezek olmadığı sürece sıkıntı yok 20 hidrolikli bombeyde alabilirsin önler tırtıklı olanlardan dayım 15 yıldır kullanıyor çok ağırlar arada 285 kol sıyırıyorSenın kullandığını resmi var mı abi
Ala bilirsin dediği doğru hergun olmasada ara sıra, içinden çıkmayacan. Sağda solda da kiralama yapa bilirsin .Şöyle bakınca 400 bine daha ıyı ve güzel yatırımlar var bu arada emre dün bir tane sulu tarlaya baktım 23 dekar galıba 200 bine alınır ama birisiyle konuştum 100 dekar altı sulu yaptıgı eziyete değmez dedi tarladan çıkmazsın dedi
İşin başında duramadığın sürece her iş aynı elemanın umrunda olmaz esnaflık ta aynı olurO bizi aşar abi ben aslında en çok esnaflığı seviyorum da tam bir raya koyamadık fırıncının kürek düzelince ekmek bitermiş bizimki o hesap şöyle yapalım böyle yapalım dıyoruz birden bişey çıkıyor düzen alt üst oluyor birde ortak olunca iş daha da karışıyor tek başımda zaten maddi gücüm sınırlı tecrübem az dondurma dükkanı açtım battım tek taş duvar olmuyor ama işin garibi ortaklık da da herkes ayrı bir yöne çekiyor
Ala bilirsin dediği doğru hergun olmasada ara sıra, içinden çıkmayacan. Sağda solda da kiralama yapa bilirsin .
Ek soğanı patatesi zaten satıyorsunuz ekincede gelir getirir
Biz pancardan önce patates eker pazarda satardık. Şimdi toptan satıyoruz.
Amcanlar ile birlikte yapman lazım yoksa tek başına yapamazsın .
Bilemiycem vallaha herkes birşey dıyor ne desek boş ortam riskli cesaret alamıyoruzAla bilirsin dediği doğru hergun olmasada ara sıra, içinden çıkmayacan. Sağda solda da kiralama yapa bilirsin .
Ek soğanı patatesi zaten satıyorsunuz ekincede gelir getirir
Biz pancardan önce patates eker pazarda satardık. Şimdi toptan satıyoruz.
Amcanlar ile birlikte yapman lazım yoksa tek başına yapamazsın .
İşin başında duramadığın sürece her iş aynı elemanın umrunda olmaz esnaflık ta aynı olur
Arkadaşlar bunun sıfırı dahi yapılıyormuş Şereflikoçhisarda amcam bu bize yeter dediTek isin cifcilik ise yatırım yapmak zorundasin zirratin ekipman kredisine basvurabilirsin. Traktör modeline uygun arkadan tekerlekli diskora tavsiyemdir