Uygun Diskaro

Buda bir sonraki seneye toprağı beton yapıyor...
Toprakta hiç nem olmayacak abi nohut yerinde hem pullukla sürmüş gibi geçer hemde güzel tohum yatağı yapar iki işi birden çıkarır
Bu azıcık yer götürüyor be bizim Diskaro daha ıyı bundan geçensene bir bakım yaptık 2 sene daha iş görür
Hemen itiraz hazır gardo .
O eski model bu yeni dörtlü pulluk kadar yer götürür ve toprağı tam çevirir

Öbürleri iyi ama seninki gerçekten çok ıyı gıbı durmadı dandik ama öbürleri nede ıyı traktör lazımm yağmur yok hava kurak para lazım Ufuk ne yapsın
Motoruna o uygun
Bu iki sefer çeviriyor o tek hepsi bu
Zaten sulu yok sizde kesek sap probleminde olmaz .
Buda çok ağır

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-01-05-00-32-32-021_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2021-01-05-00-32-32-021_com.google.android.apps.photos.jpg
    172.5 KB · Görüntüleme: 23
İşte bu güzel ama traktör kaldırmaz bizim aslında ıyı bir traktör alacaksın ondan sonra bütün malzemelerde ona göre dizeeksin ama. Tarım kredileri artmış dıyorlar bilmiyom kredi işini sevmiyorum sadece malın artmış gibi görünüyor aslında bir kazanç yok bu traktörü dedem emanet etti satmayın kesinlikle dıye bize şu anda 5450 mf alsak bide malzemeler 400 bin para lazım

Şöyle bakınca 400 bine daha ıyı ve güzel yatırımlar var bu arada emre dün bir tane sulu tarlaya baktım 23 dekar galıba 200 bine alınır ama birisiyle konuştum 100 dekar altı sulu yaptıgı eziyete değmez dedi tarladan çıkmazsın dedi
Sende 100 dekar,yer al Ufuk 😀 tohum yatağı önemli, tohum pahalı.pistonlu, tekerlekli al güzel bir diskaro

• Beğen
Tepkiler: çiftcigardo
Sende 100 dekar,yer al Ufuk 😀 tohum yatağı önemli, tohum pahalı.pistonlu, tekerlekli al güzel bir diskaro
Tohum pahalı ama biz Anadolu insanıyız abi ona çare var hemen 2 tarlaya sertifikalı ekip öbür seneye oradan çıkanı tohum yapıyoruz o kadar tohumu sertifikalı alsak bayagı bir nakit gerekir bu sene sertifika lı 25 dekar ektik öbür sene tarlalara yeter inşallah yetmezse eski tohumdan devam

• Beğen
Tepkiler: Adil_d
O bizi aşar abi ben aslında en çok esnaflığı seviyorum da tam bir raya koyamadık fırıncının kürek düzelince ekmek bitermiş bizimki o hesap şöyle yapalım böyle yapalım dıyoruz birden bişey çıkıyor düzen alt üst oluyor birde ortak olunca iş daha da karışıyor tek başımda zaten maddi gücüm sınırlı tecrübem az dondurma dükkanı açtım battım tek taş duvar olmuyor ama işin garibi ortaklık da da herkes ayrı bir yöne çekiyor