üretim hattı hakkında

Şöyle açıklanabilir uzel masseyleri alıp üzerinde çalışıp yapılıyor şanzıman gövde dökümleri için döküm yapan bi firmayla anlaşılıyor veya yedek parçadan temin ediliyor vites dişlileri gövde parçaları orjinaline bakılarak yapılıyor geri kalan herşey orjinaline bakılarak yapılıyor elektrik tesisatı stop sinyal arka kollarından çeki sehpasından jantından herşeyinden aynısından üretiyolar tabikide kalite farkı var bu inkar edilemez.
nasıl oluyo da birebir aynısını yapıyolar onu merak ettim kalıpları bi yerden mi alıyolar yoksa kendileri yeni kalıp mı yapıyolar

Bire bir aynisini yapmiyorlar muhakkak degisik yerleri var yoksa patent ihlalleri olur bu firmalarin fazla tutmayacaginin belirtileri bir tane yapiyorlar sonra bir iki yil sonra olmadi diye alip baska yere koyuyorlar bir nevi deneme yanilma yontemi kendi uretim politikalari yok