Bence taban gübresindeki azot erken dönemde bitkiler için yeterli olacaktır.Bitkiler büyüdüğünde üreyi üst gübresi olarak vermeniz daha doğru olacaktır.Ayrıca mibzer ile banda fazla miktarda üre vermeniz çıkış sorunları yaratacaktır.
Ekeceginiz bitki türüne ve zamanına göre değişir.Geç kaldığınız ekimlerde bitkinin hızlı gelişmesi için bir miktar amonyum sülfat veya üre verebilirsiniz.
Ne ekmeyi düşünüyorsunuz?Taban gübresinin içindeki azot yetmez mi ilk başta
Ne ekmeyi düşünüyorsunuz?
Biber için gerek yok.15-15-15+zn taban gübresi yeterli gelir.Daha sonraki zamanlarda damlama gübreleriyle desteklersiniz.Azotlu gübreye fazla kullanmayın.Yeşil akşam fazla gelişirse verime yatmazBiber ekmeyi düşünüyorum
Biber için gerek yok.15-15-15+zn taban gübresi yeterli gelir.Daha sonraki zamanlarda damlama gübreleriyle desteklersiniz.Azotlu gübreye fazla kullanmayın.Yeşil akşam fazla gelişirse verime yatmaz
Olur tabi olmaz diye bir şey yok tabide topraklarımız çinkoya muhtaç olduğu için faydalı olacaktır.Almadıysanız torbasına 5 tl farkla çinkolusunu alabilirsiniz.Çinkosuz kullanırsanız yapraktan combi cinslerinden takviye yaparsanız iyi olur.Çinko olmazsa olmaz mı
Olur tabi olmaz diye bir şey yok tabide topraklarımız çinkoya muhtaç olduğu için faydalı olacaktır.Almadıysanız torbasına 5 tl farkla çinkolusunu alabilirsiniz.Çinkosuz kullanırsanız yapraktan combi cinslerinden takviye yaparsanız iyi olur.
Hexafermi kullanmadım ama pek hoş şeyler duymadım.Kullanmadığım mali kötülemem ama benim aklıma pek yatmadı.Teknolojik bir gübre arıyorsanız size șu adresteki gübreleri tavsiye ederim.Tamam abi sağol. Hexaferm 12 15 5 gübre hakkında bilgin var mı?