Teşekkürler Alper abi merada çok motor vardı herkes saçtı gübreyi yalnız buğday bozan bizde yok nadas karıştıran var.Bereketli olsun Gürcan.Haftasonu Trakyada ilk parti üre atımı bitti sanırım.Kırlar gübre serpme doluydu.Ayrıca yer bozanlarda vardı.
Teşekkürler Alper abi merada çok motor vardı herkes saçtı gübreyi yalnız buğday bozan bizde yok nadas karıştıran var.
Bende nadası kastettim zaten buğday bozan yok
Valla 3.5ta granüllü gübre denk geldi ortalamada 14-15kg geldi.
500lük bizimki Abi 3le dördün arasi 3.5 kademede 2 vites ile çok hizlanmadan 1300 devirde denk geliyor 15 kg ama gübre granüllü olucak bazı üreler ufak tanecikli toz gibi komşumda gördüm ince gübre ayari daha degisik olur.Ben gene 3 e ayarladım. Deneyecektim. 4 te 25 kg salladım geçen yıl. 650 mi o.
Bugday kardeşlemeye başlayacagi için herkes atiyor. Erken atilmasinin bir sebebi de atan 2 kere veya 3.ye bile aticak o yüzden erken atıliyor olabilir.Erken değil mi?
Bugday kardeşlemeye başlayacagi için herkes atiyor. Erken atilmasinin bir sebebi de atan 2 kere veya 3.ye bile aticak o yüzden erken atıliyor olabilir.
Küçükkarakarlı köyü [emoji4]Kolay gelsin bereketli olsun.Hayrabolu'nun neresi?
Bu sefer değişik oldu seyrek bir tarlaya 4.de 20kg attık 3.5deliktede 14-15kg denk geldi ha tabi tarla bitince içinde biraz kalıyor son hamledede 3.vitesle seri bi şekilde kalanları sallıyoruz.sistem bu şekilde[emoji4]Kolay gelsin bereketli olsun gubre makinası delikler 3 numara da mı attın