5710 dyna6 şanzıman opsiyonuda bulunuyor
Mf Perkins kullanmış biri olarak Agco motor karakteristiği şoförü zorlar.Düşük devirde motor çabuk toplamıyor diye herkes bağırır.
5710 dyna6 şanzıman opsiyonuda bulunuyor
Aynen öyleMf Perkins kullanmış biri olarak Agco motor karakteristiği şoförü zorlar.Düşük devirde motor çabuk toplamıyor diye herkes bağırır.
5445 420-460 n.m ek güç arttırımıyla tork verebiliyor.Tork olarak eşit değiller.
Ünlu için bu tas ufak bile sayılır.Biz ünlu ile yeri geliyor traktörün arka tekerine yakın taş çıkarıyoruz maaşallah pulluk degil taş sökme makinası
Bi ona hastayım bide 5455 e off offfff
Güzel paylaşım.
Taşın altından bişey çıkmadı mı
Güzel paylaşım Cem hocam bunlar daha ufak taş
Hocam bu 3. Vitesin a kademesi olayı nerede yazıyo ben hiç görmedim. Bana biraz saçma geliyor.Hocam 3. Vitesin A kademesine kadar 420 nm o yüzden eşit dedim. Teşekkürler
Hocam bu 3. Vitesin a kademesi olayı nerede yazıyo ben hiç görmedim. Bana biraz saçma geliyor.
Hafta sonu Fatihin TD 110 la takacaz gelirsen gosteririm sana sacmalik olup olmadigini...Hocam bu 3. Vitesin a kademesi olayı nerede yazıyo ben hiç görmedim. Bana biraz saçma geliyor.
Yani yük taşımacılığı haricinde bir işimize yaramaz 3.4. Vitesle hangi tarla işi var.
Sent from my SM-N910H using TrakKulüp mobile app
Türkçesine bakarsak benim dediğim ingilizcesinde senin dediğin doğru. 3. Ve 4. Vites deyince herkes klasik bildiğimizi anlar a b c d diye ayrırsak c ve d, 3. Ve 4. Vites olur onun aralarıda takviye olur. Burda ana viteslerden bahsetmiş birbiriyle çelişmiş kataloglarTahmin ettiğinle alakası yok.sen 3. vitesi klasik şanzımanlarla karşılaştırıyorsun.Dyna - 4 şanzımanda 3. vitesin A kademesinde 6 km hız yapar 14-15 gazda.pulluk dahil her işte bu artırımı kullanırsın.Tabloya bi detaylı bak istersen ilk fotoğrafta kırmızı bir çizgi var ve hangi işleri kapsadığı da belli
Eren mfyi ikiye böldürmeye çalışma. Her babayiğite kafa tutarsan akşama bayata varamazsın. Aranızda siklet farkı var. O traktörün ağırlığı 5500 seninki senin demene göre 4700. Allah mantık vermiş. Senin ki isterse 20 beygir güç üretsin sonuç kaçınılmaz.Hafta sonu Fatihin TD 110 la takacaz gelirsen gosteririm sana sacmalik olup olmadigini...